Ballondecoraties Anders dan Anders
De Decoratieballon
Home

Bezorgen/Ophalen

Contact
Tarieven

Monique van Schie
CBA member
Bruiloft
Clown Niekie
Feest
Geboorte
Hart
Helium
Kleurenkaart
Nieuws
Ballonboog
Ballonpilaar
Balloncijfer & letter
Workshop
Ballonvouwen
Communie
Doopfeest
Cadeauballon
Certfied Ballon Artist
Sinds november 2011 ben ik officieel een Certified Balloon Artiest. Deze cursus heb ik gevolgd via het Amerikaanse ballonnenbedrijf Qualatex. Vervolgens heb ik examen gedaan in Oxford Engeland. Het CBA keurmerk heb ik nu kunnen toevoegen aan mijn bedrijf.
Het geeft aan dat ik bepaalde technieken en vaardigheden bezit.

Daarnaast volg ik elk jaar meerdere workshops van allerlei internationale ballonartiesten en ballondecorateurs om nieuwe technieken te leren. Zo kom ik op nieuwe ideeŽn en oefen ik mijn vaardigheden.

U vraagt, ik draai, vouw en plooi graag een
decoratieballon naar uw wensen.

Vrolijke ballongroeten,
Monique van Schie
De Decoratieballon
Alkmaar
Noord-Holland

               
               
Certified
Balloon
Artist
De Decoratieballon

Anders
dan
Anders
Alles is mogelijk
Als je nu van ballonnen een Mercedes Benz Gullwing kan maken op ware grootte of een piratenschip en een kerststal dan kan je toch alles van ballonnen maken. Van een kleine ballon corsage voor de bruiloftsgasten, een zaal geheel omtoveren in feeststemming, een verrassende entree tot een muur van ballonnen met handjes die je allemaal welkom heten zijn allen enkele voorbeelden van De Decoratieballon.

De mogelijkheden zijn onbeperkt. Aan de ballondecoraties kan ik ook helium toevoegen zoals plafondversieringen of vliegende hartjes uit de big bang ballon na de huwelijksplechtigheid, ballonoplatingen, arch of bogen, ballontrossen en tafelstukken in gekke oilily kleuren of prachtige parelmoer en goud tinten.

U vraagt, ik draai, blaas, vouw en plooi een decoratieballon naar uw wensen.

© copyright author
Monique van Schie, De Decoratieballon
10 juni 2016
Ballondecoraties Anders dan Anders
De Decoratieballon
Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend.Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend.
Foto's gemaakt na de CBA diploma uitreiking waar je op originele wijze jezelf kon presenteren tijdens het Disney thema galafeest op de Qualatex Event 2011 in Oxford Engeland. Aangenaam Monique Minnie Mouse en mijn collega's en vriendinnen Dieny de Vries als heks, Karin Brantsma als Cruella van 101 DalmatiŽrs en een loslopend Amerikaans nijlpaard.

De Decoratieballon bezorgt in Alkmaar, Heiloo, Limmen, Castricum,  Bergen, Egmond, Schoorl, Heerhugowaard, Ursem, Schermerhoorn, Avenhorn, Zuid-Schermer, Driehuizen, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude,  Niedorp, Warmenhuizen, De Rijp, Middenbeemster, Hoorn, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, IJmuiden, Schagen, Den Helder, Zaandam, Amsterdam, Haarlem in Noord-Holland maar ook ver daarbuiten van Zuid-Holland tot Limburg en weer naar boven tot zelfs in Friesland  
CBA diplomauitreiking met ballondecorateurs uit de gehele wereld en leraren Luc Bertrand en Sue Bowler in Oxford Engeland.
 
QBN member Qualified Balloon Qualatex balloons ballonnen ballondecoraties

QBN member Qualified Balloon Qualatex balloons ballonnen ballondecoraties
QBN member Qualified Balloon Qualatex balloons ballonnen ballondecoraties
QBN Balloon
     Basics
  geslaagd
  april 2011
QBN Balloon
   Deliveries
&Bouquets
   mei 2011
QBN Balloon
     Decor
  geslaagd
  juni 2011
CBA member Certified Balloon Artist Qualatex balloons ballonnen ballondecoraties
Qualatex Certified Balloon Artist Exam 

geslaagd in Engeland Oxford
november 2011
               
Klik op vind-ik-leuk 
Kijk rond op
en Verbaas je ....

De Decoratieballon Monique van Schie Slotlaan 51 Alkmaar Oudorp Tel. 06-28438138 (bgg 072-5120966) Email info@dedecoratieballon.nl
Openingstijden maandag - vrijdag zijn van 09.00 - 13.00 uur
Bedrukte  ballonnen
Bedrijfsopening
Moederdag
Gay Pride Roze Week
Bezoek aan Ballonatelier in Alkmaar Oudorp op afspraak