Ballondecoraties Anders dan Anders
De Decoratieballon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Home

Bezorgen/Ophalen

Contact
Tarieven

Monique van Schie
CertifiedBalloonArtist
Springkussens
Bruiloft
Clown Niekie
Feest
Geboorte
Hart
Helium
Kleurenkaart
Nieuws
Ballonboog
Ballonpilaar
 
Balloncijfer & letter
 
 
Workshop
Ballonvouwen
Communie
Doopfeest
Cadeauballon
 
ã copyright author
Monique van Schie
De Decoratieballon
21 juli 2016
Ballondecoraties Anders dan Anders
De Decoratieballon
Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend.Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend.
               
 
 
Monique
    van
  Schie
               
Tot ballons!
oorbel,armbanden,ballonnen,ringen,armband,ring,sieraden,broche,ballondecoraties,hoed,versiering,hoedje,ballondecoratie,naamkaartje,ballondecoratie,ballondecoraties,ballonnen,ballon,helium,feest,ballonnenboog,ballonversieringen,feest,bruiloft,huwelijk,trowuerij,geboorte,aankleden,zaal,alkmaar,ballonvouwen,twisten,kinderfeestje,ballonartiest,workshop,declownendekoffer,clownniekie,alkmaar,castricum,heiloo,heerhugowaard,egmond,beemster,bergen,schoorl,broekoplangedijk,haarlem,hoorn,denhelder,enkhuizen,amsterdam,zaandam,schagen,ballonopverzoek,ballonfiguur,
Sinds een aantal jaren creŽer ik er op los met ballonnen. Ik laat mij inspireren door wat ik zie op straat of tegen kom. Het kan de overloop van kleuren zijn in de natuur of een snoepwinkel met al zijn aanlokkelijke waar. Dit zet ik om in ballonnen en maak er een prachtige ballondecoratie van.  Daarnaast volg ik vele workshops van ballonartiesten en ballondecorateurs uit de hele wereld hier in Nederland, BelgiŽ en Engeland. De bijeenkomsten van de ballonverenigingen United Twisters en Twisters geven mij veel nieuwe ideeŽn en technieken. De afgelopen tijd heb ik  de Amerikaanse Qualatex ballondecoratie cursussen gevolgd en uiteindelijk in 2011 in Oxford Engeland eindexamen gedaan. Ik ben nu een gecertificeerde ballonartiest of wel CBA een Certified Balloon Artist! Het gecertificeerde keurmerk van CBA member geeft een toegevoegde waarde aan mijn bedrijf. Naar de wens van de klant luister ik eerst en dan bedenk ik een plan wat inspeelt op de wensen. Zo ontstaat er een persoonlijke ballondecoratie die past bij de gelegenheid waar het omdraait. U vertelt uw wens en ik vertaal het in ballonnen voor elk uniek moment.

Vrolijke ballongroeten,
Monique van Schie


 
 
 
De Decoratieballon bezorgt in Alkmaar, Heiloo, Limmen, Castricum,  Bergen, Egmond, Schoorl, Heerhugowaard, Ursem, Schermerhoorn, Avenhorn, Zuid-Schermer, Driehuizen, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude,  Niedorp, Warmenhuizen, De Rijp, Middenbeemster, Hoorn, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, IJmuiden, Schagen, Den Helder, Zaandam, Amsterdam, Haarlem in Noord-Holland maar ook ver daarbuiten van Zuid-Holland tot Limburg en weer naar boven tot zelfs in Friesland  
               
Kijk rond op                
Klik op vind-ik-leuk
en Verbaas je ........

De Decoratieballon Monique van Schie Slotlaan 51 Alkmaar Oudorp Tel. 06-28438138 (bgg 072-5120966) Email info@dedecoratieballon.nl
Openings en Ophaaltijden zijn van 08.00 - 18.00 uur van maandag t/m zaterdag. Alleen zondag en bezoek aan ballonatelier op afspraak.
Bedrukte  ballonnen
 
Bedrijfsopening
Moederdag
 
Gay Pride Roze Week

QBN member Qualified Balloon Qualatex balloons ballonnen ballondecoraties
QBN member Qualified Balloon Qualatex balloons ballonnen ballondecoraties
QBN member Qualified Balloon Qualatex balloons ballonnen ballondecoraties
QBN Balloon
     Basics
  geslaagd
  april 2011
QBN Balloon
   Deliveries
&Bouquets
   mei 2011
QBN Balloon
     Decor
  geslaagd
  juni 2011
CBA member Certified Balloon Artist Qualatex balloons ballonnen ballondecoraties
 
               Qualatex
Certified Balloon Artist Exam 
               geslaagd in
          Engeland Oxford
           november 2011

Foto's gemaakt na de CBA diploma uitreiking waar je op originele wijze jezelf kon presenteren tijdens het Disney thema galafeest op de Qualatex Event 2011 in Oxford Engeland. Aangenaam Monique Minnie Mouse en mijn collega's en vriendinnen Dieny de Vries als heks, Karin Brantsma als Cruella van 101 DalmatiŽrs en een loslopend Amerikaans nijlpaard.
CBA diplomauitreiking met ballondecorateurs uit de gehele wereld en leraren Luc Bertrand en Sue Bowler in Oxford Engeland.
 
Certified
Balloon
  Artist
clown,alkmaar,koffer,kinderfeest,bruiloft,clownniekie,ballonvouwen,ballonnen
Elk jaar volg ik 8  balloncurssussen per jaar bij de beste ballontiesten van Nederland United Twisters in Volkel en Twister in Amsterdam met internationale leraren. Daarnaast ga ik elk jaar een week op balloncursus in het buitenland op nieuwe ballondecoraties, technieken en balonfiguren te leren.  November 2016 staat Hamburg Balloon Jam op het programma!!!