Ballondecoraties Anders dan Anders
De Decoratieballon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
               
               


Een bloemetje mee voor de gastvrouw is een kleine moeite. Maar wanneer je een speciale binnenkomer in gedachten hebt dan kan je juist met deze bloemen indruk maken. Afgestemd op de lievelingskleuren of lievelingsbloem of als tafelstuk of als extraatje op het kadootje. Noem maar op en ik bedenk en maak er een speciale bloem of bos bloemen bij. De bloemen worden afgestemd naar uw wensen en ideeŽn op elk feest.

De tarieven zijn vanaf Ä 6,50 inclusief 21% BTW  excl. bezorgkosten. De ballonbloemen en bloempilaren kunt u ook ophalen op elk gewenst tijdstip in Alkmaar wijk Oudorp. 
Zeg het met Ballon Bloemen!

 
ã copyright author
Monique van Schie
De Decoratieballon
22 augustus 2016

Ballondecoraties Anders dan Anders
De Decoratieballon
Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend.Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend.
Een bos ballon bloemen van hartjes ballonnen gemaakt.

De linkerfoto's zijn van een bloemenvaas en tafelstuk in Oilily-kleuren op een bruiloft in de Olifant in Breukelen.  De rechterfoto is een verrassing voor zijn vrouw bij aankomst op het vakantieadres hotel Marijke in Bergen. De foto boven is voor de opening van dierenartspraktijk de Kempenaar in Lelystad.

Bloemen
Home

Bezorgen/Ophalen

Contact
Tarieven

Monique van Schie
CBA member
Bruiloft
Clown Niekie
Feest
Geboorte
Hart
Helium
Kleurenkaart
Nieuws
Ballonboog
Ballonpilaar
De Decoratieballon bezorgt in Alkmaar, Heiloo, Limmen, Castricum,  Bergen, Egmond, Schoorl, Heerhugowaard, Ursem, Schermerhoorn, Avenhorn, Zuid-Schermer, Driehuizen, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude,  Niedorp, Warmenhuizen, De Rijp, Middenbeemster, Hoorn, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, IJmuiden, Schagen, Den Helder, Zaandam, Amsterdam, Haarlem in Noord-Holland maar ook ver daarbuiten van Zuid-Holland tot Limburg en weer naar boven tot zelfs in Friesland  

 
Balloncijfer & letter
 
 
Workshop
Ballonvouwen
Communie
Doopfeest
Cadeauballon
De Decoratieballon Monique van Schie Slotlaan 51 Alkmaar Oudorp Tel. 06-28438138 (bgg 072-5120966) Email info@dedecoratieballon.nl
Openings en Ophaaltijden zijn van 08.00 - 18.00 uur van maandag t/m zaterdag. Alleen zondag en bezoek aan ballonatelier op afspraak.


Bedrukte  ballonnen
 
Bedrijfsopening
Moederdag
 
Gay Pride Roze Week