Ballondecoraties Anders dan Anders
De Decoratieballon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
               
               

Zeg het met ballonnen! in allerlei kleuren, maten, vormen en
persoonlijke bedrukking mogelijk

Ballondecoraties Anders dan Anders
De Decoratieballon
Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend.Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend.

Bedrukte    Soorten
Ballonnen  Ballonnen
Home

Bezorgen/Ophalen

Contact
Tarieven

Monique van Schie
CBA member
Bruiloft
Clown Niekie
Feest
Geboorte
Hart
Helium
Kleurenkaart
Nieuws
Ballonboog
Ballonpilaar
De Decoratieballon bezorgt in Alkmaar, Heiloo, Limmen, Castricum,  Bergen, Egmond, Schoorl, Heerhugowaard, Ursem, Schermerhoorn, Avenhorn, Zuid-Schermer, Driehuizen, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude,  Niedorp, Warmenhuizen, De Rijp, Middenbeemster, Hoorn, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, IJmuiden, Schagen, Den Helder, Zaandam, Amsterdam, Haarlem in Noord-Holland maar ook ver daarbuiten van Zuid-Holland tot Limburg en weer naar boven tot zelfs in Friesland  
 
Balloncijfer & letter
 
 
Workshop
Ballonvouwen
Communie
Doopfeest
Bedrukte  ballonnen
Cadeauballon
De Decoratieballon heeft vele ballonnen in allerlei kleuren, maten, vormen, soorten en bedrukt met vele thema's verwerkt in ballontrossen, ballonpilaren, ballonbogen, cadeauballon etc. Ballonnen laten bedrukken bestaat ook tot de mogelijkheden. Ook in kleine aantallen met een persoonlijke tekst, afbeelding of logo op een bubble of folie ballon in n kleur.


Qualatex catalogus
voor ideen:
Klik hier
De Decoratieballon Monique van Schie Slotlaan 51 Alkmaar Oudorp Tel. 06-28438138 (bgg 072-5120966) Email info@dedecoratieballon.nl
Openings en Ophaaltijden zijn van 08.00 - 18.00 uur van maandag t/m zaterdag. Alleen zondag en bezoek aan ballonatelier op afspraak.

Met de nieuwe computer is een persoonlijke tekst mogelijk op een ballon.
Het is mooie toevoeging aan uw ballondecoratie's met een wens, uniek moment of boodschap.
In verschillende kleuren en opmaak is dit mogelijk.
Toeslag vanaf 7,50 op bubble, folie ballonnen en latex ballonnen vanaf 40 cm.

Vrolijke ballongroeten,
Monique van Schie
De Decoratieballon
ã copyright author
Monique van Schie
De Decoratieballon
10 december 2016
 
Bedrijfsopening
Moederdag
 
Gay Pride Roze Week

 
Boekpresentatie Mariska Apelman
     "Economie van de Liefde"