Ballondecoraties Anders dan Anders
De Decoratieballon
 
Home

 
Bezorgen/Ophalen

 
Contact
 
Tarieven

 
Monique van Schie
 
CBA member
 
Bruiloft
 
Clown Niekie
 
Feest
 
Geboorte
 
 
Hart
 
Helium
 
Kleurenkaart
 
 
 
Nieuws

 
 
     Groot
Ballonproject
               
               
     Groot
    Groter
   Grootst

Tot ballons!
Om mijn ballonkunsten te verbeteren volg ik regelmatig workshops bij buitenlandse ballonartiesten in Nederland en in het buitenland. Bij de workshop van de Amerikaanse ballonartiest Robbie Furman in Belgi heb ik geleerd hoe je ook grote ballonsculpturen kan maken met een bepaalde ballontechniek. Tesamen met 6 andere ballonartiesten, Group Extreme Twisters, hebben we vervolgens op verzoek van Mercedes Benz een oldtimer gebouwd op ware grootte van 4500 ballonnen in 2 vollen dagen. Een echte ballonnensportwagen. Het eindresultaat was een plaatje waar we reuzentrots op zijn. Met deze spectaculaire ballonkunst hebben we de televisie, autobladen en Telegraaf, Limburgse en Alkmaarse kranten gehaald.


               
Esdege Reigerdaal Heerhugowaard Zomerfeest

Door dit grote project heb ik vele nieuwe ideen gekregen en geef ik nu ook regelmatig een teambuildingbijeenkomst voor bedrijven of allerlei soorten groepen. Samen aan de slag en samen met ballonnen iets creeren wat juist deze groep of dit bedrijf past. Elke keer weer verzin ik iets anders. Voor een bedrijf wat een nieuwe doorstart wilde maken met oud en nieuw personeel om in balans te komen gingen we samen grote balance ballen maken van ballonnen van wel 1 meter 55 hoog. Een ander voorbeeld is een vrijwilligersorganisatie die een akelige gebeurtenis wilde verwerken met iets ludieks. Daar heb ik samen met het trainingsbureau Bogaard Trainings Design een ballonritueel bij bedacht met veel loslaten, wensen, swingen en gewoon lekker lachen met elkaar.
Daarnaast heb ik inmiddels een grote kikkermuur gebouwd voor een workshopiop een cruiseboot en grote moleculen als enorme pillen bij de lancering van een nieuw medicijn in het Holiday Inn  in IJmuiden. En een heus piratenschip geheel van ballonnen op het zomerfeest van Reigersdaal in Heerhugowaard.
 
Mercedes 125 jaar op de autobeurs in MECC Maastricht in samenwerking met GET6 = Group Extreme TwistersGroot Rood Hart , het logo van Theatric Beats in Cuijk, gevuld met helium.  Zie en lees meer op de pagina hart

Vol trots wil ik vertellen dat vrijdag 23 december een artikel en een foto van mijn ballonnen kerststal op de voorpagina van de Alkmaarse Courant stond. Op de koopvaardijstraat in Den Bosch heb ik samen met twee andere ballonartiesten Dieny en Irmgard in n dag een complete kerststal op ware grootte gemaakt. De kerststal is gemaakt van totaal 1300 ballonnen. Het was een plaatje en vele mensen liepen of reden langs om deze unieke kerststal te zien en te voelen.


ã copyright author
Monique van Schie
De Decoratieballon
24 augustus 2016
Ballondecoraties Anders dan Anders
De Decoratieballon
Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend.Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend.
Promotie door Operatiefarma van nieuw medicijn diabetes Bydureon van Lilly


 
Nissan bedrijfsfeest ism Evenementenbureau Levengenieters Alkmaar
 
Starbucks bedrijfsfeest
De Decoratieballon bezorgt in Alkmaar, Heiloo, Limmen, Castricum,  Bergen, Egmond, Schoorl, Heerhugowaard, Ursem, Schermerhoorn, Avenhorn, Zuid-Schermer, Driehuizen, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude,  Niedorp, Warmenhuizen, De Rijp, Middenbeemster, Hoorn, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, IJmuiden, Schagen, Den Helder, Zaandam, Amsterdam, Haarlem in Noord-Holland maar ook ver daarbuiten van Zuid-Holland tot Limburg en weer naar boven tot zelfs in Friesland  
Ballonboog
Ballonpilaar
 
Balloncijfer & letter
 
 
Workshop
Ballonvouwen
Communie
Doopfeest
Cadeauballon
De Decoratieballon Monique van Schie Slotlaan 51 Alkmaar Oudorp Tel. 06-28438138 (bgg 072-5120966) Email info@dedecoratieballon.nl
Openings en Ophaaltijden zijn van 08.00 - 18.00 uur van maandag t/m zaterdag. Alleen zondag en bezoek aan ballonatelier op afspraak.
Bedrukte  ballonnen
 
Bedrijfsopening
Moederdag
 
Gay Pride Roze Week