Ballondecoraties Anders dan Anders
De Decoratieballon
 
Home

 
Bezorgen/Ophalen

 
Contact
 
Tarieven

 
Monique van Schie
 
CBA member
 
Bruiloft
 
Clown Niekie
 
Feest
 
Geboorte
 
 
Hart
 
Helium
 
Kleurenkaart
 
 
Het bezorgen en ophalen van decoratieballonnen is mogelijk op elk gewenst tijdstip van de dag of de week. Overdag, Avond of in het weekend. U noemt uw tijd en de deur gaat open voor een prachtige decoratieballon.

Ophalen is mogelijk in Noord-Holland
Alkmaar - wijk Oudorp - Slotlaan 51 
(vlakbij de skatebaan aan de munnikenweg )

Bezorgen is uiteraard ook mogelijk op elk gewenst tijdstip.

oorbel,armbanden,ballonnen,ringen,armband,ring,sieraden,broche,ballondecoraties,hoed,versiering,hoedje,ballondecoratie,naamkaartje,ballondecoratie,ballondecoraties,ballonnen,ballon,helium,feest,ballonnenboog,ballonversieringen,feest,bruiloft,huwelijk,trowuerij,geboorte,aankleden,zaal,alkmaar,ballonvouwen,twisten,kinderfeestje,ballonartiest,workshop,declownendekoffer,clownniekie,alkmaar,castricum,heiloo,heerhugowaard,egmond,beemster,bergen,schoorl,broekoplangedijk,haarlem,hoorn,denhelder,enkhuizen,amsterdam,zaandam,schagen,ballonopverzoek,ballonfiguur,
Alle dagen
van de week
Alle uren
van de dag

 
 
Bezorgen /
Ophalen
               
               
               
Wil je meer weten.
Aarzel dan niet en stel je vraag.
Ik kijk elke dag mijn email na.
Dus wat let je.
Email of bel met veel plezier.

Tot ballons.

Monique van Schie
De bezorgkosten zijn inclusief bezorgen, plaatsen en verwijderen:
vanaf  15,00 met een minimum bestelling bedrag van 75,00 ( helium 100,00 ).

De stellages van de ballonpilaren en bogen ontvang ik graag binnen 2 weken onbeschadigd retour.  De borg voor pilaren is 25,00 en voor een boog 40,00. Bij het onbeschadigd retourneren wordt de gehele borg teruggestort.

Ophalen bij De Decoratieballon is ook mogelijk op afspraak. Om beschadigen zoveel mogelijk te voorkomen en glans langer te behouden tijdens het vervoer verkoop ik ook speciale ballonzakken  a 1,75 per stuk.

Algemene voorwaarden
De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor het geleverde materiaal zoals pilaren en bogen. Bij schade, verlies en diefstal worden de kosten voor vervanging van de materialen doorberekend aan de klant. De klant dient zorg te dragen voor een veilige opslag/plaatsing tot dat de stellages op een samenovereengekomen tijdstip weer worden opgehaald door De Decoratieballon.  Waarschuwing : Decoratieballonnen voor buiten kunnen minder goed gedijen bij hoge temperaturen, regen, hagel en sterke wind. Eventuele beschadigingen van de decoratieballonnen zijn voor eigen risico van de klant. 


ã copyright author
Monique van Schie
De Decoratieballon
14 januari 2018
Ballondecoraties Anders dan Anders
De Decoratieballon
Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend.Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend.
               Email:
info@dedecoratieballon.nl
             Telefoon:
06-28438138 ( bgg 072-5120966 )
 
Nieuws
Ballonboog
Ballonpilaar

De Decoratieballon bezorgt in Alkmaar, Heiloo, Limmen, Castricum,  Bergen, Egmond, Schoorl, Heerhugowaard, Ursem, Schermerhoorn, Avenhorn, Zuid-Schermer, Driehuizen, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude,  Niedorp, Warmenhuizen, De Rijp, Middenbeemster, Hoorn, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, IJmuiden, Schagen, Den Helder, Zaandam, Amsterdam, Haarlem in Noord-Holland maar ook ver daarbuiten van Zuid-Holland tot Limburg en weer naar boven tot zelfs in Friesland  
 
Balloncijfer & letter
 
 
Workshop
Ballonvouwen
Communie
Doopfeest
Cadeauballon
Van mijn eerste auto met vervoer van ballonpalmbomen naar mijn beletterde bedrijfsauto waar alles inpast!
               
Kijk rond op                  van
Klik op vind-ik-leuk
en Verbaas je ........

De Decoratieballon Monique van Schie Slotlaan 51 Alkmaar Oudorp Tel. 06-28438138 (bgg 072-5120966) Email info@dedecoratieballon.nl
Openings en Ophaaltijden zijn van 08.00 - 18.00 uur van maandag t/m zaterdag. Alleen zondag en bezoek aan ballonatelier op afspraak.
Bedrukte  ballonnen
Bedrijfsopening
 
Gay Pride Roze Week
 
Valentijnsdag