Ballondecoraties Anders dan Anders
De Decoratieballon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bij De Decoratieballon heb je de juiste persoon gevonden die dit voor jullie kan maken. Inspelen op jullie wensen of ideen maakt mijn werk juist bijzonder en uitdagend. Een kleur, een thema, een wens of noem maar op en ik bedenk en creer er mooie decoratieballonnen bij. Dit kan beginnen bij de voordeur van de bruid omgeven met hartjes, de locatie waar jullie in het echt worden verbonden, onder aan trap van het stadhuis een speciaal ballonmoment voor jullie tween waar uiteindelijk de omstanders er ook van laat genieten, een echt welkomentree in de vorm van een hart, miniballonpilaren naast de rode loper, een enorm hart van tweeneeenhalve meter met jullie eerste leters ernaast bij de hoofdtafel in het restaurant, de feestzaal omgetoverd of net over de top, een dansvloer met een WOW effect op jullie feestje en als afsluiting slapen onder een ballonnenhemel in je eigen slaapkamer.

 
 
Bruiloft
               
               
De Decoratieballon


met Waw effect4 ballonpilaren bezorgd door De Decoratieballon naar verschillende locaties op n bruiloft tegen meerkosten. Zo geniet je optimaal van je decoratieballonnen. Mocht er eventueel iets kapot gaan wordt dit gratis vervangen als extra service.
Ballon van de Liefde 85,00 incl. prikpen met tule en lint in bijpassende kleuren, 21 % BTW en bezorgen bij doorprikmoment binnen 15 minuten vanaf het ballonatelier in Oudorp Alkmaar. Verderweg tegen toeslag.
Home

Bezorgen/Ophalen

Contact
Tarieven

Monique van Schie
CBA member
Bruiloft
Clown Niekie
Feest
Geboorte
Hart
Helium
Kleurenkaart
Nieuws
Ballonboog
Ballonpilaar
Hartjes Heliumboog tijdens bruiloft in Restaurant Anno Nu te Egmond-binnen a 135,00
Voor een huwelijksaanzoek de slaapkamer aangekleed met helium ballonnen a 1,25
en groot handgemaakt rood hart van 110 cm 85,00

 
Balloncijfer & letter
 
 
Workshop
Ballonvouwen
Communie
Doopfeest
 
 
Cadeauballon

Bruiloft in Blooming hotel in Bergen ballondecoraties in ceremoniezaal - zaal voor koffie met taart - feestzaal 

ã copyright author
Monique van Schie
De Decoratieballon
27 april 2017
Ballondecoraties Anders dan Anders
De Decoratieballon
Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend.Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend.
De Decoratieballon bezorgt in Alkmaar, Heiloo, Limmen, Castricum,  Bergen, Egmond, Schoorl, Heerhugowaard, Ursem, Schermerhoorn, Avenhorn, Zuid-Schermer, Driehuizen, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude,  Niedorp, Warmenhuizen, De Rijp, Middenbeemster, Hoorn, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, IJmuiden, Schagen, Den Helder, Zaandam, Amsterdam, Haarlem in Noord-Holland maar ook ver daarbuiten van Zuid-Holland tot Limburg en weer naar boven tot zelfs in Friesland en Groningen. 

De Decoratieballon Monique van Schie Slotlaan 51 Alkmaar Oudorp Tel. 06-28438138 (bgg 072-5120966) Email info@dedecoratieballon.nl
Openings en Ophaaltijden zijn van 08.00 - 18.00 uur van maandag t/m zaterdag. Alleen zondag en bezoek aan ballonatelier op afspraak.
Bedrukte  ballonnen
 
Bedrijfsopening
Moederdag
 
Gay Pride Roze Week


Tarieven ballondecoraties voor jullie bruiloft / mooiste dag / trouwen / huwelijk:
- losse helium ballon met lint aan plafond 1,35
- Helium ballontros met 3 helium ballonnen vanaf 7,55
- Helium hartjes ballon aan lint en gewicht 4,50
- Cloudbuster grote helium ballon aan ballonvoet  37,50
- Folie ballonletters a 15,00
- Ballon van de Liefde na huwelijksceremonie of proostmoment 85,00  
- Ballonpilaar diverse hoogtes van 19,50 - 42,50
- Ballonpilaar de luxe 55,00
- Helium ballonboog makkelijk zelf te verplaatsen van locatie naar locatie 155,00