ã copyright author
Monique van Schie
De Decoratieballon
1 oktober 2017
Ballondecoraties Anders dan Anders
De Decoratieballon

 
 
               
               
Cadeauballon
         of
Geld in ballon

  Verpak
je cadeau
met en in
ballonnen

Ballondecoraties Anders dan Anders
De Decoratieballon
Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend.Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend.
 
 
Home

 
Bezorgen/Ophalen

 
Contact
 
Tarieven

 
Monique van Schie
 
CBA member
 
Bruiloft
 
Clown Niekie
 
Feest
 
Geboorte
 
 
Hart
 
Helium
 
Kleurenkaart
 
 
 
Nieuws
De Decoratieballon bezorgt in Alkmaar, Heiloo, Limmen, Castricum,  Bergen, Egmond, Schoorl, Heerhugowaard, Ursem, Schermerhoorn, Avenhorn, Zuid-Schermer, Driehuizen, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude,  Niedorp, Warmenhuizen, De Rijp, Middenbeemster, Hoorn, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, IJmuiden, Schagen, Den Helder, Zaandam, Amsterdam, Haarlem in Noord-Holland maar ook ver daarbuiten van Zuid-Holland tot Limburg en weer naar boven tot zelfs in Friesland  
Ballonboog
Ballonpilaar
Geld in een envelop stoppen of verrassend geld verpakken in een prachtige cadeauballon. Een aparte manier om een cadeau aan iemand te geven. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, kraamcadeau, diploma behaald of geslaagd voor elke gelegenheid zijn er de meeste prachtige ballonnen waar uw cadeau of schatten in verpakt kan worden .

Tarief  per cadeauballon met ballonvoet en ballonversieringen erin of erop:
-  vanaf 20,00 cadeauballon van 40 cm
-  vanaf 22,50 cadeauballon van 60 cm
Op afspraak en klaar terwijl u even wacht op het verpakken in elke gewenste kleur en thema. 
Geld, bon of door u gekocht cadeau in de ballon wordt verpakt of opgehangen van max. 15 cm breed zonder scherpe randjes.
Daarnaast kan er ook een gevouwen ballonfiguur bovenop gemaakt worden in elke gewenst thema van 7,50 tot 40,00.

Bezorgen of versturen is helaas niet mogelijk.
 
Balloncijfer & letter
 
 
Workshop
Ballonvouwen
Communie
Doopfeest
CadeauballonCadeauballon ook mogelijk met helium.
ballon 60cm aan dik lint, zandgewicht 12,50
Ballon 60cm met ballonvoet 20,00
Ballon 60cm met hartjes erin aan dik lint
en ballonvoet 30,00 hartballonvoet  35,00 
 
 
 


De Decoratieballon Monique van Schie Slotlaan 51 Alkmaar Oudorp Tel. 06-28438138 (bgg 072-5120966) Email info@dedecoratieballon.nl
Openings en Ophaaltijden zijn van 08.00 - 18.00 uur van maandag t/m zaterdag. Alleen zondag en bezoek aan ballonatelier op afspraak.
Bedrukte  ballonnen
 
Bedrijfsopening
Moederdag
 
Gay Pride Roze Week