Ballondecoraties Anders dan Anders
De Decoratieballon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wanneer er een feest is wil je er een bijzonder feest van maken. Jouw feest met jouw handtekening. Verbazing. Oh en Ah horen zeggen. Of dat  men lang napraat over jouw feest. Spreken deze woorden jou aan voor jouw feest dan kan ik voor jou speciaal decoratieballonnen maken die bij jouw unieke feest past. En wil je doe maar gewoon want gek is al gek genoeg maar net dat kleine beetje extra zit je ook aan het juiste adres. Van een kleine ballondecoratie tot een hele feestzaal het kan allemaal. Nadat ik jouw verhaal heb vernomen bedenk ik bij jouw feest een decoratieballon. Een thema, een idee of een kleur noem het maar en ik ga aan de slag. De foto's hieronder en op andere bladzijden geven je een idee wat er allemaal mogelijk is. En toch kan ik je zeggen er is nog veel meer mogelijk. Met ballonnen is het verhaal eigenlijk nooit uit maar oneindig.
Op elk feest
      past
een ballon

    
 
Feest
               
               
               

ã copyright author
Monique van Schie
De Decoratieballon
3 februari 2017
Ballondecoraties Anders dan Anders
De Decoratieballon
Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland: overdag, avond en in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland: overdag, avond en in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland : overdag, avond en in het weekend.
Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland: overdag, avond en in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland: overdag, avond en in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland : overdag, avond en in het weekend.

Blooming Hotel feestzaal de Ruimte in Bergen omgetoverd met ballonnen in feestelijke stemming.
Cafe Geen Idee op de Lindenlaan in Alkmaar aangekleed met ballonnen buiten en binnen in vooral zwart en goud met wat parelmoer voor het lichteffect.
Home

Bezorgen/Ophalen

Contact
Tarieven

Monique van Schie
CBA member
Bruiloft
Clown Niekie
Feest
Geboorte
Hart
Helium
Kleurenkaart
Nieuws
Ballonboog
Ballonpilaar
De Decoratieballon bezorgt in Alkmaar, Heiloo, Limmen, Castricum,  Bergen, Egmond, Schoorl, Heerhugowaard, Ursem, Schermerhoorn, Avenhorn, Zuid-Schermer, Driehuizen, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude,  Niedorp, Warmenhuizen, De Rijp, Middenbeemster, Hoorn, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, IJmuiden, Schagen, Den Helder, Zaandam, Amsterdam, Haarlem in Noord-Holland maar ook ver daarbuiten van Zuid-Holland tot Limburg en weer naar boven tot zelfs in Friesland  
 
Balloncijfer & letter
 
 
Workshop
Ballonvouwen
Communie
Doopfeest
Cadeauballon


De Decoratieballon werkt samen met ERS partyverhuurservice. ERS is een verhuurbedrijf dat zich heeft  gespecialiseerd in kleine evenementen en de particuliere markt voor elke feestelijke gelegenheid in Noord-Scharwoude.
De Decoratieballon Monique van Schie Slotlaan 51 Alkmaar Oudorp Tel. 06-28438138 (bgg 072-5120966) Email info@dedecoratieballon.nl
Openings en Ophaaltijden zijn van 08.00 - 18.00 uur van maandag t/m zaterdag. Alleen zondag en bezoek aan ballonatelier op afspraak.

Bedrukte  ballonnen
 
Bedrijfsopening

Moederdag
 
Gay Pride Roze Week