Ballondecoraties Anders dan Anders
De Decoratieballon
 
Home

 
Bezorgen/Ophalen

 
Contact
 
Tarieven

 
Monique van Schie
 
CBA member
 
Bruiloft
 
Clown Niekie
 
Feest
 
Geboorte
Kraamcadeau
 
 
Hart
 
Helium
 
Kleurenkaart
 
 
 
Nieuws


 
 
               
               
Geboorte
  Hoera
een Baby
Hoera een BABY ! Wil je de hele wereld laten horen en zien wat voor prachtig klein wonder jullie op de wereld hebben gezet dan kan je dat laten blijken met deze  ballondecoraties. Zoek je een speciale manier om het te aankondigen voor het raam of midden in de kamer in de kraamweek of tijdens het kraamfeest of babshower dan ben je aan het juiste adres.  Een geboorteboom is een echte blikvanger en zeer uniek. Er kan van alles in de geboorteboom staan en hangen. De ooievaar kan boven op de boom zijn geland. Een baby in een blauwe luier of roze tutu, spenen, hobbelpaard, zuigflessen en hartjes mogen ook niet ontbreken. Een mooie aparte ballon als decoratie of aankleding van een deur, een muur of vul het zelf maar in. De kleuren van babykamer of geboortekaartje zijn ook mooie uitgangspunten. Een ballon als kraamcadeau aan de trotse ouders is ook een leuk idee. Een ballon als kraamkado is zeer origineel. Je kunt het niet zo gek verzinnen en ik weet of bedenk een mooie decoratieballon speciaal voor jou.


ã copyright author
Monique van Schie
De Decoratieballon
24 augustus 2016

De Decoratieballon
Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland: overdag, avond en in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland: overdag, avond en in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland : overdag, avond en in het weekend.
Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland: overdag, avond en in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland: overdag, avond en in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland : overdag, avond en in het weekend.

Ballonboog
Ballonpilaar


Ooievaarsboog vanaf 175,00. Geboorteboom met ballonfiguren naar wens 95,00
Ballondecoraties Anders dan Anders
De Decoratieballon bezorgt in Alkmaar, Heiloo, Limmen, Castricum,  Bergen, Egmond, Schoorl, Heerhugowaard, Ursem, Schermerhoorn, Avenhorn, Zuid-Schermer, Driehuizen, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude,  Niedorp, Warmenhuizen, De Rijp, Middenbeemster, Hoorn, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, IJmuiden, Schagen, Den Helder, Zaandam, Amsterdam, Haarlem in Noord-Holland maar ook ver daarbuiten van Zuid-Holland tot Limburg en weer naar boven tot zelfs in Friesland  
 
Balloncijfer & letter
 
 
Workshop
Ballonvouwen
Communie
Doopfeest
Cadeauballon


 

De Decoratieballon Monique van Schie Slotlaan 51 Alkmaar Oudorp Tel. 06-28438138 (bgg 072-5120966) Email info@dedecoratieballon.nl
Openings en Ophaaltijden zijn van 08.00 - 18.00 uur van maandag t/m zaterdag. Alleen zondag en bezoek aan ballonatelier op afspraak.


 

Bedrukte  ballonnen
 
Bedrijfsopening
Moederdag
 
Gay Pride Roze Week