Ballondecoraties Anders dan Anders
De Decoratieballon
 
Home

 
Bezorgen/Ophalen

 
Contact
 
Tarieven

 
Monique van Schie
 
CBA member
 
Bruiloft
 
Clown Niekie
 
Feest
 
Geboorte
 
 
Hart
 
Helium
 
Kleurenkaart
 
 
 
Nieuws
Het Ballonhart
         is
een gebaar
een uitdrukking
iets unieks!


Foto's van het hart op het dancefestival Theatric Beats in Cuijk. Naast festivals is dit prachtige hart ook geschikt als decoratiehart op een bruiloft, huwelijkceremonie, aankleden of decoreren van een feestzaal met het thema liefde of wil jij je geliefde verrassen op Valentijnsdag.  De kleur kun je aanpassen naar elk gewenste kleur zoals goud, zilver, parelmoer of paars.
ã copyright author
Monique van Schie
De Decoratieballon
24 augustus 2016
De Decoratieballon
Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland: overdag, avond en in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland: overdag, avond en in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland : overdag, avond en in het weekend.
Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland: overdag, avond en in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland: overdag, avond en in het weekend. Ophaaltijden zijn mogelijk in Alkmaar Noord-Holland : overdag, avond en in het weekend.

 
 
Hart ballon
               
Het ballonnen hart geeft extra kleur aan uw bruiloft, buurtdag, vrijwilligersdag, valentijndag, aanzoek of andere uitdrukking van de liefde. Het grote en kleine hart is gevlochten met speciale ballonnen uit Amerika en Colombia. De ballon in de vorm van het hart is een prachtig symbool om uit te drukken wat met woorden soms moeilijk is uit te leggen.

Het hart kan in elke gewenste kleur gemaakt worden.

De kleur en het vakwerkschap
van dit prachtig gemaakte hart
garandeert een echt WOW
effect op en voor elk feest.

Tarieven  inclusief 21% BTW
Hart vanaf 15,00
met helium gevuld hartje vanaf 2,50

Ophalen is op elk gewenst tijdstip mogelijk in Alkmaar Oudorp op afspraak. Bezorgen is ook mogelijk. De bezorgkosten zijn inclusief bezorgen, plaatsen en weer verwijderen vanaf  15,00 met een minimum bestelling bedrag van 75,00.  Elk ballonhart kan worden afgestemd op elk feest naar jouw wensen, kleur en ideen.


Boembats komt met de hoogwerker naar beneden op het podium en met veel spectacle stijgt het hart met helium gevuld de lucht in.
Zie                           op 2 min 20 voor de opstijging van helium hart.


Opblaasbare tent met speciale hart ballonnen in Warmenhuizen.

Ballondecoraties Anders dan Anders
               
Hartje 15,00
incl. BTW
film you tube
De Decoratieballon bezorgt in Alkmaar, Heiloo, Limmen, Castricum,  Bergen, Egmond, Schoorl, Heerhugowaard, Ursem, Schermerhoorn, Avenhorn, Zuid-Schermer, Driehuizen, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude,  Niedorp, Warmenhuizen, De Rijp, Middenbeemster, Hoorn, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, IJmuiden, Schagen, Den Helder, Zaandam, Amsterdam, Haarlem in Noord-Holland maar ook ver daarbuiten van Zuid-Holland tot Limburg en weer naar boven tot zelfs in Friesland  
Ballonboog
Ballonpilaar

Hartjesballonnen tijdens doopfeest, verjaardag 30 jaar en bruiloft in de kerk de Blije Mare Alkmaar.
 
Balloncijfer & letter
 
 
Workshop
Ballonvouwen
Communie
Doopfeest
Cadeauballon
De Decoratieballon Monique van Schie Slotlaan 51 Alkmaar Oudorp Tel. 06-28438138 (bgg 072-5120966) Email info@dedecoratieballon.nl
Openings en Ophaaltijden zijn van 08.00 - 18.00 uur van maandag t/m zaterdag. Alleen zondag en bezoek aan ballonatelier op afspraak.
Bedrukte  ballonnen
 
Bedrijfsopening
Moederdag
 
Gay Pride Roze Week