ã copyright author
Monique van Schie
De Decoratieballon
11 augustus 2016
Ballondecoraties Anders dan Anders
De Decoratieballon

 
 
               
               
     De
Decoratie
  Ballon
Nieuws
Ballondecoraties Anders dan Anders
De Decoratieballon
Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend.Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend . Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland: overdag, avond en zelfs in het weekend. Op afspraak zijn ophaaltijden mogelijk in Alkmaar Oudorp Noord-Holland : overdag, avond en zelfs in het weekend.
 
 
Home

 
Bezorgen/Ophalen

 
Contact
 
Tarieven

 
Monique van Schie
 
CBA member
 
Bruiloft
 
Clown Niekie
 
Feest
 
Geboorte
 
 
Hart
 
Helium
 
Kleurenkaart
 
 
Ballonnen gemaakt als grote gouden schermfiguren en de nederlandse vlag kleuren in Alkmaar de Nederlands Kampioenschap Schermen op 16 en 17 juni 2012. De beide gouden strijders staan naast het podium voor de prijsuitreiking.

Opblaasbare tent met speciale hart ballonnen in Warmenhuizen.
Sneller naar Alkmaar met nieuwe fietstunnel in Park van Luna Heerhugowaard.

Idee van De Decoratieballon om de opening te kleuren met bloemen in de kleuren van de Provincie Noord-Holland en 26 gevouwen fietsen van ballonnen. De mooie fietstunnel werd geopend door Elisabeth Post gedeputeerde Verkeer & Vervoer van de provincie Noord-Holland.Twee grote fietsen werden symbolisch aangeboden aan de wethouder van Alkmaar Jan Nagtengast en de wethouder van Heerhugowaard Monique Stam. 


Nieuws
Monique van Schie organiseert als vrijwilliger voor de 15de keer de buitenspeeldag of straatspeeldag op de Beltmolen in de wijk Oudorp van Alkmaar. Samen met 2 kanjers van meiden Marieke Walter en Olga van Dalsem én 35 vrijwilligers hebben we weer een topmiddag voor de kinderen neergezet in het thema van Oranje en het EK 2012.
 
Nieuws

De ballonreus die we gebouwd hebben was een groot succes. Hip Hoi voor het Reuzen team van Gezinsbond Borgerhout / Crefi Antwerpen ! We beleefden veel plezier aan het bouwen van de reus, aankleden van de dansers en maken van de ballonjurken voor de dames van de Gezinsbond. We ontvingen groot applaus van het publiek tijdens onze tocht  door de straten van Antwerpen Borgerhout met de stoet van 50 reuzen. We ontvingen na afloop de Eerste prijs van de kinderjury!

Nieuws in Nieuwsblad van België 15 september 2012

Film van belgische kinderzender Ketnet Karrekiet met verslag over hoe de kinderjury aan het werk gaat en ons unaniem tot winnaar aanwezen.
Eerste prijs gewonnen met ballonreus tijdens Reuzenstoet in Antwerpen Borgerhout

       1ste prijs gewonnen


met ballonreus in Antwerpen.

Voor Warchild en radio538 hebben we een ballonlegertank gemaakt van ballonnen. 3500 tweets veranderden deze tank terug in ballonnen op de markt in Den Bosch. Het team bestond uit de ballonartiesten Harold van Balloon Xl, Dieny en Friedus van Ballody en 2 belgische medewerkers van Happiness brussel en Monique van Schie van De Decoratieballon.   

Video over de maak, het vervoer en de oplating van de ballonnentank voor Warchild.

Ballonboog
Ballonpilaar
De Decoratieballon bezorgt in Alkmaar, Heiloo, Limmen, Castricum,  Bergen, Egmond, Schoorl, Heerhugowaard, Ursem, Schermerhoorn, Avenhorn, Zuid-Schermer, Driehuizen, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude,  Niedorp, Warmenhuizen, De Rijp, Middenbeemster, Hoorn, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, IJmuiden, Schagen, Den Helder, Zaandam, Amsterdam, Haarlem in Noord-Holland maar ook ver daarbuiten van Zuid-Holland tot Limburg en weer naar boven tot zelfs in Friesland  
               
De Decoratieballon verzorgde de bedrukte helium ballonnen voor de Klaverbladloop 2012 in Zoetermeer gesponserd door Klaverblad Verzekeringen

De Decoratieballon helpt Serious request op zondag 16 december 2012 bij de Holle Bolle Boom in Tuijtjehorn. Met de verkoop van kinder folie ballonnen en gevouwen tafeldecoraties met favoriete kinderfiguren als oa. Bumba en Takeltje van Cars hoop ik de actie van Serious Request te steunen. Ook kan je knuffel of een kadootje voor wie je wil verrassen ingepakt worden in een hele grote ballon met hartjes of sterren. Update: De opbrengst is € 1532 geworden en er komt nog steeds meer bij!De Decoratieballon op voorpagina van Alkmaarse Courant met kerstdecoratie van ballonnen in Alkmaar Oudorp. Ook aankondiging via social media van VVD Alkmaar op twitter


De 1 ste prijs gewonnen met de mooiste veurgevel tijdens de Carnaval 2013 in Oeteldonk Den Bosch met ons topteam Dieny de Vries, Det Sneijer en Monique van Schie.

 
Balloncijfer & letter
 
 
Workshop
Ballonvouwen
Communie
Doopfeest
Cadeauballon

VVD boot op weg naar de Waagtoren op het Waagplein tijdens de Gaypride Alkmaar 2013

Het ballonkinderteam van de Nicolaas Beetsschool 2 in de bergermeer Alkmaar
en De Decoratieballon Monique van Schie Alkmaar.

SponsBob van 2 1/2 meter gemaakt van alleen ballonnen door de kinderen uit groep 6-7-8.
Als één team waarbij samenwerken, elkaar helpen, plezier en lol hebben voorop stond.
Ik ben apentrots op deze toppers stuk voor stuk met elk hun eigen unieke talenten.
 

Een applaus voor MCA Alkmaar verkozen tot het beste ziekenhuis van Nederland met ballonboog van De Decoratieballon  in de bedrijfskleuren van het Medisch Centrum Alkmaar.

Wil je mijn laatste werk zien met ballonnen?
Kijk dan hier op facebook www.facebook.com/MoniquevanSchieBos

En wil je vind-ik-leuk aan klikken....
dan word ik daar heel :) van.

Vrolijke ballongroeten,
Monique van Schie
               

Mijn beletterde auto krijgt vervolg in ons nieuwe huis met belettering op de slotlaan 51 alkmaar Oudorp.


                          Nieuws
De Decoratieballon is verhuisd per 7 april 2014 met haar ballonatelier naar:
                                                                             Slotlaan 51 Alkmaar Oudorp


Zo zag het er uit en dat is zeer ballonig geworden op De Decoratieballon manier Anders dan Anders.

Vrolijke ballongroeten,  Monique van Schie
De Decoratieballon Slotlaan 51 Alkmaar Oudorp
Waar je blij van wordt is de nieuwe ballonvoorraad in het ballonatelier te zien.
Als sponsor hangt De Decoratieballon bij Voetbalvereniging Kolping Boys in Alkmaar Oudorp bij de middenlijn op het hoofdveld. Gaaf he!

Vrolijke ballongroeten,
Monique van Schie
De Decoratieballon Monique van Schie Slotlaan 51 Alkmaar Oudorp Tel. 06-28438138 (bgg 072-5120966) Email info@dedecoratieballon.nl
Openings en Ophaaltijden zijn van 08.00 - 18.00 uur van maandag t/m zaterdag. Alleen zondag en bezoek aan ballonatelier op afspraak

Met de nieuwe computer is een persoonlijke tekst mogelijk op een ballon.
Het is mooie toevoeging aan uw ballondecoratie's met een wens, uniek moment of boodschap.
In verschillende kleuren en opmaak is dit mogelijk.
Toeslag vanaf € 7,50 op bubble, folie ballonnen en latex ballonnen vanaf 40 cm.

Vrolijke ballongroeten,
Monique van Schie
De Decoratieballon
Bedrukte  ballonnen
 
Bedrijfsopening
Moederdag
 
Gay Pride Roze Week


Nieuwe website gemaakt
voor De ballonnen van De Decoratieballon
in een modern en strak jasje.
Zie www.deballonnen.nl
Groot ballonnenproject  in Knokke-Heist België gemaakt voor het Knokke concour Hippique thema "Sound of Colors"
Wwl 550 cm hoog bijna zo groot als een huis!
Binnenkort video en foto's
Film