Alkmaar Pride of de Gay Pride en Roze Week in Alkmaar is al sinds vele jaren een groot succes mede door de feestelijke aankleding van ballondecoraties en ballonslingers door De Decoratieballon voor de grachtenparade op 25 mei 2019. Vele boten hebben we al gekleurd met onze ballonnen. Zelfs hebben meerdere boten een prijs hiermee gewonnen tijdens Alkmaar Pride. Ballonslingers is favoriet. En wil je opvallen of een thema uitdrukken met ballonnen dan kan dat natuurlijk ook.
bevestigen-ballonslingers-thema-embrace-politie-boot-gay-pride-alkmaar

Zoals de politie wilde het publiek vertellen dat zij op meerdere manieren de politie kunnen bereiken. Voor de politie boot hadden we naast de ballonslingers in zwart en gele kleuren ook een enorm grote mobiele telefoon gemaakt van ballonnen waarop allerlei iconen van telefoon, Twitter, Facebook, amber alert etc. stonden.
ballonslinger-politieboot-alkmaar-pride

De VVD doet al jaren mee en is een trouwe klant. Strak witte ballonslingers gemaakt van speciale kleien ballonnen en erboven zwevend grote roze helium ballonnen. De ene keer met logo van Alkmaar  Gay Pride erop en dit jaar 2019 met het getal 10. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat Alkmaar trots is op zijn stad met 10 jaar Alkmaar Pride.

Ook de café’s ‘t Hartje en Proeflokaal de Boom rondom en op het Waagplein zien er feestelijk uit met de ballonpilaren en ballonslingers met als eyecatcher het roze hart van De Decoratieballon tijdens de Alkmaar Pride.
GayPride-Alkmaar-Pride-hart-cafe-'t-hartjeAlkmaar-regenboog-ballonslinger-gaypride-ballonpilaar-roze-ballonnen cafe de boom gaypride alkmaar De Decoratieballon
Alkmaar-Pride-podium-Waagplein-ballonslinger-gay-Pride-vlag-kleuren

proeflokaal-de-boom-ballonslinger-thema-flower-power-Alkmaar-Pride

Mix en kies de kleuren uit die je wilt en wij maken een mooi patroon zoals je maar wilt voor jullie boot tijdens de Alkmaarse Gay Pride. Meer informatie klik hier voor de kleuren op de kleurenkaart  en de tarieven van de ballonslingers. Daarnaast maken we ook van alles creatief op maat. Hiervoor kun je het beste persoonlijk contact met ons opnemen. Bel 06-28438138 voor meer informatie.

Vrolijke ballongroeten,
Monique van Schie
De Decoratieballon
Alkmaar