ballonboog-goed-fout-feestje-Amsterdam

Ballonnenboog

Heet je gasten welkom met een ballonboog. Bij de ingang van je bedrijf, winkel, feestzaal, huis, poort of tuin begint jouw te vieren mijlpaal al gelijk feestelijk.

Opening-Dekamarkt-Heerhugowaard-ballonboog-ballonpilaren

Champagnemomenten vieren

Eén ballon is al feest. Wat wordt het dan niet bij tientallen? En bij honderden gaat iedereen compleet uit zijn dak met de balloncreaties van De Decoratieballon!

Waarom zou je niet elk bereikte mijlpaal in het leven vieren. Zo lekker nuchter als we zijn vieren we veel te weinig onze champagnemomenten. Kom op, doe eens gek en ga ervoor. Wees trots en laat zien wat je behaalt hebt of ontzettend blij mee bent.

Anders dan Anders en kleuren wij graag elk feest met onze ballonbogen op maat. Voor enkele huisdeur, een podium, grote ingang tot een poort waar zelfs een camper onderdoor kan rijden.

Een ballontoog past zakelijk bij elke feest van je opening, Open Dag, 1 jarig bestaan, naamsverandering, nieuw logo, overname, fusie tot jullie 100 jarig bestaan. En privé kan een ballonboog natuurlijk ook van babyshower, gender reveal party, geboorte, kraamfeest, verjaardag, diploma uitreiking, nieuw huis, bruiloft, pensioen tot 60 jaar getrouwd. afscheid. Wij ontzorgen jou en kleden graag jouw feest aan met onze ballonnen waar je blij van wordt.

Ballonboog creatief op maat

Voor diploma uitreiking van Horizon college mochten de vlaggen uit en de slingers opgehangen worden. Over de rode loper liep je door de aparte ballonboog als opengaande gordijnen de hal in. De bijzondere ballonslingers hingen op de achtergrond van jouw fotomoment met je behaalde diploma.

Zo bedenken we voor elke gelegenheid een ballonboog die past bij het feest of unieke moment waar iedereen nog lang over napraat en aan terugdenkt.

“Het was geweldig. Wat een feest.  Wat waren de ballonnen mooi en stevig. Wij hebben de eerste prijs gewonnen en dat is natuurlijk helemaal leuk. De boot met de ballonnen zag er dan ook geweldig uit. Super bedankt voor de service en tot volgend jaar. “

Petra Bouwmeester
Hoofdagent - Politie Noord-Holland Noord
  Neem contact op

Zie je hier niet bij staan wat je in je hoofd hebt, bel ons op of mail. We bedenken gaan een bijzonder ballondecoratie voor jouw feest.Wil je van de ene ballondecoratie de onderkant en van de ander de bovenkant dan kan dat ook. Niets is ons te gek.

Of bekijk onze webshop