Wij maken oogverblindende ballondecoraties op maat!

Verbluf iedereen met unieke ballondecoraties op maat. De Decoratieballon kleedt ieder feest of gelegenheid onvergetelijk en sfeervol aan met 100% custom made creaties. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het waar!

Ballondecoraties op maat voor 

verj
 • bruiloft-ballon-sneaker-in-de-lucht-hangend

  Bruiloft thema sneakers Broek op Langedijk

  Custom ballondecoratie
 • enorm-grote-ballon-acrobatenteam-stunt

  Enorm grote ballon NEWA acrobatenteam België

  Custom ballondecoratie
 • Cars Ballonauto multi-inzetbaar voor thema feest

  Custom ballondecoratie
 • bruiloft-ballon-sneaker-in-de-lucht-hangend

  Bruiloft thema sneakers Broek op Langedijk

  Custom ballondecoratie
 • enorm-grote-ballon-acrobatenteam-stunt

  Enorm grote ballon NEWA acrobatenteam België

  Custom ballondecoratie
 • Cars Ballonauto multi-inzetbaar voor thema feest

  Custom ballondecoratie

Bekijk al onze projecten ter inspiratie

Wil jij een evenement creatief en onvergetelijk aankleden? We laten je graag zien wat onze ballondecoraties op maat voor jou kunnen doen!

Neem contact met ons op

 

Geen project is gek genoeg

Als je met ons in gesprek gaat, denk dan niet bij voorbaat: dat zal vast niet kunnen. Het moet namelijk wel heel raar lopen, willen wij een idee linksom of rechtsom niet kunnen realiseren. Laat je fantasie de vrije loop. Dat doen wij ook namelijk.

Meedenken is onze kracht

Misschien heb je nog helemaal geen duidelijk omlijnd idee en wil je gewoon een geweldig event organiseren. Dan gaan we met je brainstormen op basis van onze ervaringen en komen we zonder twijfel uit bij een thema en creaties die je helemaal aanspreken.

Opbouw op locatie

Wij bouwen de ballondecoraties op de door jou gekozen locatie op. Wat we alvast in ons atelier kunnen voorbereiden, nemen we mee. Vooraf weet je precies hoeveel opbouwtijd we nodig hebben, belangrijke informatie voor jou om rekening mee te houden. En als het nodig is, breken we ook weer af.

Verrassend anders met ballonnen!

 

 • Ballondecoratie Op maat

  Festival

  Less is more. Strak, eenvoudig en toch feestelijk. Anders dan Anders met deze ballontrossen in lagen van 15 ballonnen opgebouwd en dit kunnen er nog veel meer worden als zelfs een UP ballon.

 • Inspiratie voor jouw evenement

  Een grote ruimte intiem maken met deze ballonpilaren die schuin over de dansvloer hangen

 • Receptie met aparte ballondecoraties

  Receptie Anders dan Anders. Deze zwevende ballonsterren zijn gemaakt in de kleuren van de Belgische vlag. In de hoge ruimte kwamen deze magisch in de lucht hangende sterren prachtig uit.

 • RAVO-reinigings-demo-dagen-lelystad-enorm-grote-ballonnen

  Groot, groter, grootst!

  De Decoratieballon werkt met ballonnen in vele formaten, van 15 cm tot maar liefst 240 cm. Met XL-ballonnen versterk je je product en val je nog beter op bij een beurs of evenement.

 • welkom-in-alkmaar-ballonatelier-De-Decoratieballon

  Oneindige mogelijkheden met belettering

  Hoe leuk is het om een persoonlijke tekst of een bedrijfslogo aan te brengen op een grote ballon of bubble-ballon!

 • Gay Pride Alkmaar

  Voor de politie kleedden we de boot aan met ballonslingers en een mobiele telefoon, geheel gemaakt van beletterde ballonnen en met de boodschap hoe je de politie kunt bereiken.

Inspiratie nodig voor je evenement?

Dat kan met De Decoratieballon. Wil je een statement maken, opvallen, iets versterken of feestelijk aankleden? Onze ballondecoraties op maat doen het voor je. Kijk voor voorbeelden van ons werk ook op Facebook, Instagram en LinkedIn. Hier plaatsen we regelmatig projecten die we net hebben afgerond. Zo krijg je nog meer beeld van wat wij doen, waarvoor we staan en wat we voor jou of bedrijf kunnen betekenen. Noem een thema, wens of vaag idee en wij bedenken er een creatief en realistisch ballonplan bij.

 Neem contact op

Neem nu contact op met ons en wij helpen je om jouw evenement met een wow-effect aan te kleden.

 

Kwaliteit en ecologisch verantwoord

Onze ballonnen zijn van de beste ballonnenmerken Qualatex en Sempertex. Onze latex ballonnen zijn biologisch afbreekbaar. Tegen een kleine meerprijs leveren wij ecolint dat oplost in water en aarde.

100% biologisch afbreekbare ballonnen

MVO spreekt voor ons vanzelf!

Hoe we dat doen? Ritten combineren - afval scheiden - werken met biologisch afbreekbare ballonnen - aanbieden van eco-lint - recyclebare materialen - 3x per jaar belangeloos een opdracht uitvoeren als bijdrage aan een blije dag.

Vrijwilligersinzet

Wij zijn vrijwilliger bij de Alkmaarse Wandelvierdaagse met een facilitaire stand.