Helium-ballonboog-bruiloft-Schoorl-Merlet

Ballonnen hart

Het hart staat symbool voor de Liefde. Hoe mooi zou het dan zijn als ons grote 3D ballonnenhart jouw Valentijnsdag, je huwelijksaanzoek of je bruiloft kleurt.  

groot-ballonhart-bruiloft_t-Hof-Bergen-Blooming

Je hart verliezen aan ons Ballonhart

dat kan in allerlei kleuren. Rood, wit, parelmoerwit en goud hebben we op voorraad maar we hebben de ballonharten ook al eerder in het paars en parelmoer sapphire blauw gemaakt.

Het ballon hart geeft extra kleur aan elke uitdrukking van de Liefde. Het kleine hart van ballonnen (110 cm) en grote hart van ballonnen (250 cm) is 3D gevlochten met onze speciale ballonnen uit Amerika. De ballonnen zijn 100 % biologisch afbreekbaar en blijven binnen vele weken goed. Gaat het om Valentijnsdag, een bruiloft, partnerschap, huwelijksceremonie, Dag van de Zorg met een hart ballon van klein tot groot kleed je het feestelijk en met veel liefde aan.

3D-ballonhart-valentijnsdag-huwelijk

Het is een pak van je hart

als je de ballonnen laat verzorgen door De Decoratieballon uit Alkmaar. Wij ontzorgen je geheel en maken er een mooi feest van. De ballonnen in de vorm van het hart is een prachtig symbool om uit te drukken wat met woorden soms moeilijk is uit te leggen.

We leveren het ballonnenhart met een lint of doorzichtig draad zodat het makkelijk is op te hangen aan een muur of in de zaal.

 • “Wij hadden voor ons jubileum een prachtige ballondecoratie van De Decoratieballon. Het was echt bij binnenkomst van onze gasten een Wow-moment. Zoals Monique belooft had. Wij raden daarom Monique van de Decoratie ballon van harte aan bij iedereen!”
  Bobbie Meester
  Organisator Jublileum - Alkmaar
 • “Ha Monique, Het was een geslaagde avond en wat jouw workshop betreft was iedereen enthousiast. Ze vonden het leuk dat ze toch allebei de voorbeelden mochten maken en jouw uitleg was duidelijk en lekker positief. Ze hebben zich geen seconde verveelt. Je kon ook merken aan de reactie van anderen die niet deelgenomen hadden dat ze "jaloers" waren toen ze al die leuke voorbeelden zagen. Nou beter kan niet toch.Mijn man vond die pinguïn ook erg leuk. Dank voor inzet en succes en veel plezier met alles.”
  Marja Tol
  Medewerker - Casca Kinderopvang Heemstede
 • “Het was geweldig. Wat een feest.  Wat waren de ballonnen mooi en stevig. Wij hebben de eerste prijs gewonnen en dat is natuurlijk helemaal leuk. De boot met de ballonnen zag er dan ook geweldig uit. Super bedankt voor de service en tot volgend jaar. “
  Petra Bouwmeester
  Hoofdagent - Politie Noord-Holland Noord
neem contact op

Onze mogelijkheden met ballonnen zijn oneindig. Zie je hier niet wat je zoekt bel of email ons.

Of bekijk onze webshop

mini-pilaar-langs-rode-loper-bruid-ophalen-huis-ouders

Vele ballondecoraties met een hart zijn mogelijk

Van kleine mini-pilaar van 70 cm naast de rode loper van het ouderlijk huis bij het ophalen van de bruid tot een grote ballonpilaar van 250 cm bij de entree van een zaal, huisdeur of toegangspoort van een kasteel.

De kleur en de vorm passen we aan naar jouw moodboard, kleuren of thema. Met onze ballon in ballon techniek kunnen we elke kleur maken.