Ballonpilaar

De Decoratieballon kleurt graag jouw feest of uniek moment met onze ballondecoraties Anders dan Anders.

ingang-koninklijk-ballonpilaren-oranje-loper-hotel-ignesz-schagen

Ballonpilaren

Voor binnen of voor buiten verzorgen wij graag elk feest met onze ballonpilaren en meer dan dat. De ballonpilaar kan uitgevoerd worden in jullie bedrijfskleuren of een thema weergeven. De ballonpilaar is makkelijk op te pakken en te verplaatsen en heeft een verzwaarde voet.

Wij werken met Qualatex ballonnen. Deze hebben een volle kleur en mooie glans. Onze biologisch afbreekbare ballonnen kun je daarna in de groene bak gooien en de ballonpilaren komen we weer verwijderen.

Glitter en glamour stijl

Wil je iets uitstralen? Dat kan met onze ballonpilaar. Van glamour en glitter naar strak en modern of vrolijk én vooral feestelijk.

Deze ballonpilaren stonden naast glimmende auto's op een nieuwjaarsreceptie bij Mercedes Benz. De glanzende ballonpilaren maakten het plaatje compleet op feestelijke wijze.

 

“Het was geweldig. Wat een feest.  Wat waren de ballonnen mooi en stevig. Wij hebben de eerste prijs gewonnen en dat is natuurlijk helemaal leuk. De boot met de ballonnen zag er dan ook geweldig uit. Super bedankt voor de service en tot volgend jaar. “

Petra Bouwmeester
Hoofdagent - Politie Noord-Holland Noord
neem contact op

Per email of telefoon beantwoorden wij graag je vragen. Samen kunnen we zo een mooi plan bedenken voor jouw feest. Een plan op maat gemaakt en inspelend op jouw wensen.

Of bekijk onze webshop