missetamopeningalkmaar e1520948014379 - Ballonpilaar

Ballonpilaar

Met een ballonpilaar (of meer dan één) laat je zien: hier is het feestje!
En dankzij de creativiteit van De Decoratieballon zijn ze altijd anders dan anders.

20150410 180223 - Ballonpilaar

Ballonpilaren in jouw kleuren

De Decoratieballon verzorgt ballonpilaren voor elk feest. Voor binnen en buiten. De ballonstaanders kunnen uitgevoerd worden in jullie bedrijfskleuren of aangepast aan een thema. Daarin kunnen we ver gaan, denk bijvoorbeeld aan een palmboom. In combinatie met een ballonboog creëer je helemaal een schitterende entree!

Onze ballonstangen hebben een verzwaarde voet en zijn toch makkelijk op te pakken en te verplaatsen. Wij werken met Qualatex ballonnen. Deze hebben een volle kleur, een mooie glans én ze zijn biologisch afbreekbaar.

verschilballonpilaarhoogtetopballon90cm40cmmercedesnieuwjaarsborrelalkmaar  - Ballonpilaar

Bedrijfsfeest in glitter en glamour

Wil je iets uitstralen? Dat kan met onze ballondecoraties. Van glamour en glitter naar strak en modern of vrolijk én vooral: opvallend.

Deze ballonstaanders stonden naast glimmende auto's op een nieuwjaarsreceptie bij Mercedes Benz. De glanzende creaties maakten het plaatje op feestelijke wijze compleet.

 

“Het was geweldig. Wat een feest. Wat waren de ballonnen mooi en stevig. Wij hebben de eerste prijs gewonnen en dat is natuurlijk helemaal leuk. De boot met de ballonnen zag er dan ook geweldig uit. Super bedankt voor de service en tot volgend jaar.“

Petra Bouwmeester
Hoofdagent - Politie Noord-Holland Noord
neem contact op

Per e-mail of telefoon beantwoorden wij graag je vragen. Samen kunnen we zo een mooi plan bedenken voor jouw feest. Een plan op maat gemaakt en inspelend op jouw wensen.

Of bekijk onze webshop