Ballonpilaren

Met ballonpilaren laat je zien: hier is het feestje! En dankzij de creativiteit van De Decoratieballon zijn ze altijd anders dan anders.

ingang-koninklijk-ballonpilaren-oranje-loper-hotel-ignesz-schagen

Ballonpilaar in jouw kleuren

De Decoratieballon verzorgt ballonpilaren voor elk feest. Voor binnen en buiten. De ballonpilaar kan uitgevoerd worden in jullie bedrijfskleuren of aangepast aan een thema. Denk bijvoorbeeld aan ballonstaanders in de vorm van een palmboom. In combinatie met een ballonboog creëer je helemaal een schitterende entree!

Onze ballonpilaren hebben een verzwaarde voet en zijn toch makkelijk op te pakken en te verplaatsen. Wij werken met Qualatex ballonnen. Deze hebben een volle kleur, een mooie glans én ze zijn biologisch afbreekbaar.

Bedrijfsfeest in glitter en glamour

Wil je iets uitstralen? Dat kan met onze ballondecoraties. Van glamour en glitter naar strak en modern of vrolijk én vooral feestelijk.

Deze ballonpilaren stonden naast glimmende auto's op een nieuwjaarsreceptie bij Mercedes Benz. De glanzende ballonpilaren maakten het plaatje compleet op feestelijke wijze.

 

“Het was geweldig. Wat een feest.  Wat waren de ballonnen mooi en stevig. Wij hebben de eerste prijs gewonnen en dat is natuurlijk helemaal leuk. De boot met de ballonnen zag er dan ook geweldig uit. Super bedankt voor de service en tot volgend jaar. “

Petra Bouwmeester
Hoofdagent - Politie Noord-Holland Noord
neem contact op

Per e-mail of telefoon beantwoorden wij graag je vragen. Samen kunnen we zo een mooi plan bedenken voor jouw feest. Een plan op maat gemaakt en inspelend op jouw wensen.

Of bekijk onze webshop