Ballonslinger

Wil je je feest laten decoreren met een mooie ballonnenslinger? Wij hebben ballonnen in een bijna oneindig aantal kleuren, die we vouwen in een slinger met de door jou gewenste lengte en aanpassen aan jouw thema.

gaypride alkmaar boot proeflokaal de boom alkmaar 1024x478 - Ballonslinger

Flowerpowerstijl bij de Alkmaar Pride grachtenparade

In mei kleuren de ballonslingers van De Decoratieballon op unieke wijze een groot aantal boten tijdens de grachtenparade van de Alkmaar Pride. De ballonslingers worden stormvast geknoopt met het beste ballonnenmerk Qualatex.

Ballonslingers van Sweet Sixteen tot 30 of 100 jaar verjaardagsfeest

Ballonslingers kunnen elke ruimte omtoveren tot een intieme en gezellige feestzaal. Hartjes, roze en witte ballonnen geven het thema Sweet Sixteen weer.

De organic ballonslingers liggen gedrapeerd over de hippe lichtcijfers in allerlei kleuren en maten van 10 tot 90 cm maat ballonnen. Ook kunnen we er luxe folie ballonnen, linten, bloemen, bladeren etc. in verwerken. 

organic ballonslinger 30 jaar verjaardag lichtcijfers helium ballontros 768x576 - Ballonslinger

Ballonwolk met linten van klein 50 cm tot megagroot 350 cm

Ballonwolken kleden een geheel waanzinnig aan. De bio ballonkleuren kunnen je variëren en mixen naar jouw smaak.  De linten hebben verschillende texturen wat de ballondecoratie sprankelend en levendig maakt als ze wapperen in de wind

20210701 104922 768x1024 - Ballonslinger
Petra BouwmeesterHoofdagent - Politie Noord-Holland Noord
Lees verder
“Het was geweldig. Wat een feest. Wat waren de ballonnen mooi en stevig. Wij hebben de eerste prijs gewonnen en dat is natuurlijk helemaal leuk. De boot met de ballonnen zag er dan ook geweldig uit. Super bedankt voor de service en tot volgend jaar.“
Bobbie MeesterOrganisator Jublileum - Alkmaar
Lees verder
Wij hadden voor ons jubileum een prachtige ballondecoratie van De Decoratieballon. Het was bij binnenkomst van onze gasten echt een Wow-moment. Zoals Monique beloofd had. Wij raden daarom Monique van De Decoratieballon van harte aan bij iedereen!
Marja TolMedewerker - Casca Kinderopvang Heemstede
Lees verder
Ha Monique. Het was een geslaagde avond en wat jouw workshop betreft was iedereen enthousiast. Ze vonden het leuk dat ze toch allebei de voorbeelden mochten maken en jouw uitleg was duidelijk en lekker positief. Ze hebben zich geen seconde verveeld. Je kon ook merken aan de reactie van anderen die niet deelgenomen hadden dat ze “jaloers” waren toen ze al die leuke voorbeelden zagen. Nou beter kan niet toch. Mijn man vond die pinguïn ook erg leuk. Dank voor je inzet en succes en veel plezier met alles.
Previous
Next

Per e-mail of telefoon beantwoorden wij graag je vragen. Samen kunnen we zo een mooi plan bedenken voor jouw feest. Een plan op maat gemaakt en inspelend op jouw wensen.

Of bekijk onze webshop

Enig resultaat