omhoog-stijgende-ballonwand-helium-spectaculaire-opening-HEMA-Heiloo

Ballonwand

Wil je een mooie ballonnenwand voor een spectaculaire opening in jouw winkel?

ballonwand-shopping-night-HEMA-Heiloo

Shoppingnight is beleven met onze ballondecoraties

De HEMA winkel was feestelijk aangekleed. De medewerkster liepen er prachtig bij in zwart met gouden bling-bling accesoires. De deur van de ballonwand van totaal 10 meter steeg tijdens de opening van de Moonlight Shopping avond bij Hema Heiloo omhoog op spectaculaire wijze.

Zie video

 

Moonlight-shoppen-HEMA-Heiloo-ballonwand

Na de opening is de ballonwand nog steeds een prachtige ballondecoratie

Klanten krijgen gelijk een gevoel hier gaat wat gebeuren bij binnenlopen door de enorm grote ballonwand. De gouden ballonnen glanzen je tegemoet. 

Wij hadden voor ons jubileum een prachtige ballondecoratie van De Decoratieballon. Het was echt bij binnenkomst van onze gasten een Wow-moment. Zoals Monique belooft had. Wij raden daarom Monique van de Decoratie ballon van harte aan bij iedereen!

Bobbie Meester
Organisator Jublileum - Alkmaar

Ha Monique,

Het was een geslaagde avond en wat jouw workshop betreft was iedereen enthousiast. Ze vonden het leuk dat ze toch allebei de voorbeelden mochten maken en jouw uitleg was duidelijk en lekker positief. Ze hebben zich geen seconde verveelt. Je kon ook merken aan de reactie van anderen die niet deelgenomen hadden dat ze “jaloers” waren toen ze al die leuke voorbeelden zagen. Nou beter kan niet toch.Mijn man vond die pinguïn ook erg leuk.

Dank voor inzet en succes en veel plezier met alles.

Marja Tol
Medewerker - Casca Kinderopvang Heemstede

“Het was geweldig. Wat een feest.  Wat waren de ballonnen mooi en stevig. Wij hebben de eerste prijs gewonnen en dat is natuurlijk helemaal leuk. De boot met de ballonnen zag er dan ook geweldig uit. Super bedankt voor de service en tot volgend jaar. “

Petra Bouwmeester
Hoofdagent - Politie Noord-Holland Noord
  Neem contact op

Een logo in een ballonwand, een thema of een hart op Valentijnsdag verwerkt in een ballonnenwand op elke gewenste grootte vouwen wij graag voor jullie. Laat het ons weten en wij doen de rest.

Of bekijk onze webshop

Filteren:
  • Alle categorieën
  • Geen categorieën

This product feed contains no content.

Please add some product posts to load them here.

Add Product Posts Now →