Ballondecoratie voor jouw Bedrijfsfeest

Een zakelijk feest is hét moment om bij jullie personeel en/of zakenrelaties een goede indruk te maken en te onthouden. En daar helpt De Decoratieballon graag bij!

 • Image

  Bedrijfsfeest Woldhuis

  Aankleding van het bedrijfsfeest met ballonnen voor Woldhuis. De ballondecoratie had de eisen om (reden)

 • ballondecoratie Bedrijfsfeest

  entree bij 25 jarig jubileumfeest

  Ter ere van het deze bereikte mijlpaal nodigde Botman uit Zwaagdijk alle klanten van weleer tot nu uit om dit heugelijk feit te vieren. De ballonpilaren met blauwe loper geven vooral deze luxe uitstraling van hun evenement weer.

 • Schoolfeest
  Diploma uitreiking Horizon college Haarlem

  Van receptie tot de volledige zaal aangekleed met harten in de kleuren van de Hogeschool.

Ballondecoraties voor jouw bedrijfsfeest

Wij verzorgen ballondecoraties. Dat is ons vak. Laat het aan ons over. Wij kleden alles met ballonnen feestelijk aan. Na het feest kunnen wij het ook verwijderen. Wij ontzorgen je geheel. Denk bijvoorbeeld aan ballondecoraties voor jullie bedrijfsopening, open dag, 1-100 jarig bestaan, naamswijziging, bedrijfsuitje of een vernieuwing van je huisstijl.

Ook belettering met een persoonlijke tekst of logo op ballonnen behoort tot de mogelijkheden.

×

De Decoratieballon - Bedrijfsfeest van 100 jaar Woldhuis bij de Roode Leeuw in Zuid-Scharwoude

Afspraak maken bel 06-28438138

Verbouwd en een nieuw logo is reden voor een feestelijke Open Dag.

Suggesties voor bedrijfsfeesten

Zoek je een idee of plan voor jouw bedrijfsfeest bekijk onze foto's van eerdere personeelsfeesten. En bel anders ons voor een persoonlijk advies of kom langs bij het ballonatelier in Alkmaar voor een adviesgesprek bij de grotere personeelsfeesten. Samen komen we tot een feestelijk plan met de ballonnen van De Decoratieballon.

Nieuw logo in ballondecoraties

Met soms nog geheimen bestanden van de klant gaan we vooraf aan de gang om balloncreaties te maken die de nieuwe kleuren van het logo laten zien en het nieuwe logo en imago verwoorden.

Nieuwe huisstijl

Wij zoeken naar de juiste kleur passend bij jullie nieuwe bedrijfskleuren. Mocht de juiste kleur niet bestaan, kunnen wij deze creëren met ballon-in-ballon techniek. Als Certified Balloon Artist zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends.

Bekijk ons aanbod ballondecoraties voor bedrijfsfeesten