Ballondecoraties voor jullie bedrijfsfeest

Een zakelijk feestelijk event is een uitstekende gelegenheid om op klanten en andere relaties een goede indruk te maken. Bij een jubileum, (her)opening, verhuizing, directiewissel of als blijk van waardering voor je netwerk. Wat de aanleiding ook is, het bedrijfsfeest moet wel in het geheugen blijven hangen. Eén ding is zeker: met balloncreaties van De Decoratieballon weet je in ieder geval dat het visuele deel helemaal klopt!

 • Image

  Bedrijfsfeest Woldhuis

  Aankleding van het bedrijfsfeest met ballonnen voor Woldhuis. De ballondecoratie had de eisen om (reden)

 • ballondecoratie Bedrijfsfeest

  Entree bij 25-jarig jubileumfeest Toyota-dealer Botman

  Ter ere van deze bereikte mijlpaal nodigde Botman uit Zwaagdijk alle klanten van weleer tot nu uit om dit heugelijk feit te vieren. De ballonpilaren met blauwe loper laten de luxe uitstraling van hun evenement zien.

 • Schoolfeest

  Diploma-uitreiking Horizon College Haarlem

  Van receptie tot de volledige zaal aangekleed met harten in de kleuren van de Hogeschool.

Elk bedrijfsfeest gaat next level met onze balloncreaties

Wij verzorgen ballondecoraties op maat. Het is ons vak en dat doen we met volle inzet en fantasie. Je kunt de aankleding van je bedrijfsfeest dus met een goed gevoel aan ons overlaten. Zelfs standaard ballonbogen en ballonslingers springen er bij ons uit. Wil je ballonnen bedrukt met je bedrijfslogo of persoonlijke tekst? Ook dat regelen we.

Aan elk feest komt ook weer een eind. Gelukkig kunnen we je de kater van het opruimen besparen. Als het nodig is, verwijderen we de ballondecoraties en nemen we alles mee. Maar natuurlijk mag je de ballonpilaren ook nog laten staan of op een andere plek in het bedrijf neerzetten. Dan halen we ze later wel op!

Ook belettering met een persoonlijke tekst of logo op ballonnen behoort tot de mogelijkheden.

×

De Decoratieballon - Bedrijfsfeest van 100 jaar Woldhuis bij de Roode Leeuw in Zuid-Scharwoude

Meer weten? Bel voor een persoonlijke afspraak 06-28438138

Een verbouwing en een nieuw logo is reden voor een feestelijke open dag

Bekijk voor inspirerende ideeën onze foto's van eerdere bedrijfsfeesten. Natuurlijk kun je ons ook bellen voor een persoonlijk advies. En wil je graag met ons aan tafel? Maak dan afspraak op ons ballonatelier in Alkmaar. 

 

Nieuw logo in ballondecoraties

Met soms nog geheime bestanden van de opdrachtgever gaan we vooraf aan de gang om balloncreaties te maken die de kleuren van de huisstijl laten zien en het nieuwe logo en imago verwoorden. En wees gerust: wij zijn heel goed in het bewaren van geheimen.

Nieuwe huisstijl?

Wij zoeken naar de kleuren die mooi aansluiten bij jullie nieuwe huisstijl. Mocht de juiste kleur niet bestaan in ons assortiment, dan kunnen wij deze creëren met ballon-in-ballon technieken. Als Certified Balloon Artist zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends.

Bekijk ons aanbod ballondecoraties voor bedrijfsfeesten