Jouw bedrijfsopening aankleden met ballondecoraties

Gaat jouw bedrijf (her)openen. Zeker reden voor een feest! Met bijzondere ballondecoraties van De Decoratieballon weten de relaties en klanten dat hier iets speciaals staat te gebeuren. We werken met ballonnen van zeer goede kwaliteit in mooie, volle kleuren. Niets is standaard bij De Decoratieballon. De mogelijkheden met ballonnen zijn oneindig en alles is bespreekbaar.

Van eenvoudige ballonpilaren tot balloncreaties op maat

Wat je wil bereiken is dat iedereen weet dat je bedrijf is geopend. Hoe kan dat beter met ballondecoraties die uitdrukken wat je bedrijf verkoopt of maakt. Dit kan met ballonnen op een feestelijke wijze vol glamour en glitter, in een bepaald thema zoals een ballonpilaar in de vorm van jouw topproduct of een spectaculair openingsmoment. Een Wow moment geven waar klanten voor stil staan en bij je naar binnen lopen of nog lang over napraten.

U wilt exclusieve ballondecoraties? Neem contact met ons op

 • Image
  Ballonnen bedrukt met eigen logo

  In de kleuren van onze opdrachtgever hebben wij ballonnen met eigen logo gebruikt.

 • Image

  Opvallen op de beurs kan ook grote helium ballonnen die boven de stand uitsteken.

  Een krachtige zin of uitroep als een opvallende belettering op de ballon trekt zeker de aandacht van uw publiek of aankomende klanten.

 • Image

  Openingsactie voor winkelcentrum Eggert in Purmerend

  Het openingsfestijn stond vol met allerlei speciale acties van elke winkel. De feestelijke ballonpilaren wezen de weg waar alles gebeurde. 

Uw eigen logo of tekst op een grote ballon

Ook belettering met een persoonlijke tekst of uw logo op de topballonen behoort tot de mogelijkheden.Vertel uw wensen en wij bedenken een mooi plan.


Of het nu gaat om het logo van transportbedrijf prachtig beletterd op de top ballonnen voor een personeelsfeest of een speciale openingsactie bij het winkelcentrum het kan allemaal. 

Eigen balloncreaties op uw bedrijfsopening

Of het nu gaat om een Open Dag, Jubileum, Opening, Heropening, Verhuizing, Prijsuitreiking, Nieuwe locatie of elk andere feestelijke mijlpaal wij weten er raad mee om dit feestelijk met ballondecoraties aan te kleden. Bij de ingang ligt bijvoorbeeld de rode loper uit met afzetpaaltjes voor een bepaalde route naar het bedrijf. De ballonboog heet uw klanten feestelijk welkom en vervolgens kan het feest beginnen aangekleed met al onze andere bijzondere balloncreaties.


Zoek je toch iets unieks wat bij jouw bedrijf past? Vraag dan aan ons de mogelijkheden!

Neem contact op »

Ons aanbod ballondecoraties voor een bedrijfsopening