Je bedrijfsopening verrassend anders met ballonnen

Gaat jouw bedrijf (her)openen? Dat is reden voor een feest! Met bijzondere ballondecoraties van De Decoratieballon weten je relaties, klanten en toevallige voorbijgangers dat hier iets speciaals gaat gebeuren. We werken met ballonnen van zeer goede kwaliteit in mooie, volle kleuren. Niets is standaard bij De Decoratieballon. De mogelijkheden met ballonnen zijn oneindig en echt alles is bespreekbaar.

Balloncursus in gave ballonkleuren van allerlei maten en vormen met bio-ballonen.

openingmaxmobielgemeentealkmaaranjovandeven 1024x768 - Bedrijfsopening
Openingsactie voor winkelcentrum Eggert in Purmerend
Het openingsfestijn stond vol met allerlei speciale acties van elke winkel. De feestelijke ballonpilaren wezen de weg waar alles gebeurde.
Opvallen op de beurs met grote heliumballonnen die boven de stand uitsteken
Een krachtige zin of uitroep als een opvallende belettering op de ballon trekt zeker de aandacht van je publiek of aankomende klanten.
Ballonnen bedrukt met eigen logo
In de kleuren van onze opdrachtgever hebben wij ballonnen met eigen logo gebruikt.
Previous
Next

Je eigen logo of tekst op grote ballonnen

We maken balloncreaties 100% custom made door ballonnen te bedrukken met je bedrijfslogo of met een persoonlijke tekst. Klinkt dit aantrekkelijk?
Vertel ons je wensen en wij bedenken een mooi plan.

Unieke balloncreaties op je bedrijfsopening

Een open dag, jubileum, (her)opening, verhuizing, prijsuitreiking, nieuwe locatie of elke andere mijlpaal: wij kleden elk bijzondere moment onvergetelijk aan met ballondecoraties. Denk aan een speciale looproute met een loper en afzetpaaltjes. Een spectaculaire ballonboog haalt je bezoekers binnen en vervolgens kan het feest beginnen, waarbij de ruimte oogverblindend is versierd met al onze andere balloncreaties.


Zoek je iets unieks dat helemaal bij jouw bedrijf past? Vraag dan aan ons de mogelijkheden!

Neem contact op »

Ons aanbod ballondecoraties voor een bedrijfsopening