Bedrukte ballonnen

Handgemaakt door ons met een unieke persoonlijke tekst

20210924 093521 1024x485 - Bedrukte ballonnen
20190621 132750 1024x576 - Bedrukte ballonnen

Bedrukte ballon voor je bedrijfslogo

Bedrijfsmatig of een zakelijke boodschap uitstralen feestelijk of zakelijk dat kan door door middel van het logo te drukken op onze bio-ballonnen met bio-inkt. In combinatie met de kleuren van het bedrijf weer in de ballonnen weergeven maakt het geheel compleet.

  

zaaloverzicht Fort Voor Utrecht 10 jarig bestaan logo kubus MNP Solutions 1024x576 - Bedrukte ballonnen

Logo in ballonvorm

Wat ook mogelijk is het logo namaken van ballonnen  in de vorm van wat je maar wilt van ballonwand tot een kubus. Dit was voor een receptie ter gelegenheid van een jubileum 10 jarig bestaan. Het logo is een kubus gemaakt voor op statafel. Groot hangend in de lucht ter decoratie.   

baby jongen geboren ballonpilaar helium ballon eigen tekst e1521212150665 768x1024 - Bedrukte ballonnen

Bedrukte ballon, bijvoorbeeld als geboortekaartje

Een persoonlijke wens en zelfs een geboortekaartje kan op een grote topballon of bubble ballon worden gedrukt. Natuurlijk in jullie favoriete kleuren.

Eronder kan een ballongewicht of ballonvoet bevestigd worden, maar ook een thema-ballonfiguur zoals deze kinderwagen. Het wow-effect is zo compleet! Van ballon tot lint en belettering, niets is standaard bij ons. We bedrukken ballonnen voor elke zakelijke of privégebeurtenis: een verjaardag of jubileum, een huwelijksaanzoek, een nieuwe hond, open dag, opening of speciale actie.

Bedrijfslogo op een ballondecoratie

Gepersonaliseerde ballonnen maken je bedrijfsfeest af!

Hier is het logo verwerkt op de grote topballonnen van de ballonpilaren. Daarnaast is het logo ook afgedrukt op de bubble ballon van de tafeldecoraties op de eettafels en statafels. Alles afgestemd op de juiste hoogte, zodat je eronderdoor kan kijken naar de muziek en de gasten. Een bedrukking trekt altijd extra aandacht. Diverse prints zijn mogelijk, eenzijdig tot zelfs vierzijdig op grote ballonnen van 90 cm. Hoe de ballon ook draait door wind of airco, je bedrijfslogo is zichtbaar vanuit elke hoek.

tweekleurig logo bedrukking topballon ballonpilarn helium ballontros personeelsfeest transportbedrijf Rumping vanderValk Hotel Akersloot 768x512 - Bedrukte ballonnen

Bedrijfslogo op helium ballondecoratie of als reclame in een bijgeleverde ballonnenboom met ballonstokjes

20220602 125756 225x300 - Bedrukte ballonnen
Bedrukte ballonnen bio inkt bedrijf logo - Bedrukte ballonnen

Lees de ervaring van...

Petra BouwmeesterHoofdagent - Politie Noord-Holland Noord
Lees verder
“Het was geweldig. Wat een feest. Wat waren de ballonnen mooi en stevig. Wij hebben de eerste prijs gewonnen en dat is natuurlijk helemaal leuk. De boot met de ballonnen zag er dan ook geweldig uit. Super bedankt voor de service en tot volgend jaar.“
Bobbie MeesterOrganisator Jublileum - Alkmaar
Lees verder
Wij hadden voor ons jubileum een prachtige ballondecoratie van De Decoratieballon. Het was bij binnenkomst van onze gasten echt een Wow-moment. Zoals Monique beloofd had. Wij raden daarom Monique van De Decoratieballon van harte aan bij iedereen!
Marja TolMedewerker - Casca Kinderopvang Heemstede
Lees verder
Ha Monique. Het was een geslaagde avond en wat jouw workshop betreft was iedereen enthousiast. Ze vonden het leuk dat ze toch allebei de voorbeelden mochten maken en jouw uitleg was duidelijk en lekker positief. Ze hebben zich geen seconde verveeld. Je kon ook merken aan de reactie van anderen die niet deelgenomen hadden dat ze “jaloers” waren toen ze al die leuke voorbeelden zagen. Nou beter kan niet toch. Mijn man vond die pinguïn ook erg leuk. Dank voor je inzet en succes en veel plezier met alles.
Previous
Next

Wil je iets speciaals, neem dan contact op of bekijk ons assortiment in onze webshop