DayNite ICT beurs - Beurs en congres

Ballondecoraties voor beurs en congres

Wil je met jullie product opvallen op een beurs? Zodat mensen je stand gewoon niet voorbij kunnen lopen? Heeft het congres een thema dat creatief op maat moet worden verwoord? Voor een opdracht met het thema ‘Hartmedicijnen’ maakten wij een groot zwevend ballonhart met een doorsnee van 250 cm. Voor het congres ‘Breinbrekers voor de hersenpan’ vouwden we van ballonnen een ware hersenpan. Voor een andere klant bedrukten we grote ballonnen met de nieuwe bedrijfsnaam, waarmee we de stand aankleedden. En ‘Werken in de cloud’ op een IT-beurs viel op met ballonwolken van wel 5 meter!

Hoge kwaliteit, biologisch afbreekbaar

We werken met ballonnen van het topmerk Qualatex. Deze latex ballonnen zijn van de beste kwaliteit met volle kleuren en een mooie glans. Ze geven je congres of beurs een onmiskenbaar wow-gehalte. De ballonnen van Qualatex zijn ook nog eens 100% biologisch afbreekbaar.

 

Samen maken we een uniek decoratieplan

Deel je wensen en samen maken we een decoratieplan dat aansluit op je doel en op het thema van de beurs of het congres. Met balloncreaties van De Decoratieballon wek je de aandacht van bezoekers en dat is precies wat je wilt bereiken. Een blikvanger die in het geheugen blijft hangen.

 

Ook belettering met een persoonlijke tekst of logo op ballonnen behoort tot de mogelijkheden.
Tachosilbeursveldhoven 1024x683 - Beurs en congres
×

Wil je advies over aankleding van beurs of congres,  bel 06-28438138

 • horizoncollegecongreshersenpanalkmaaringang e1520939281857 - Beurs en congres

  Decoratie bij beursentree

  Om de bezoekers van de beurs bij binnenkomst al een welkom gevoel te geven, heeft de Decoratieballon ballondecoraties gemaakt met het thema en in de kleuren van de opdrachtgever.

 • horizoncollegealkmaarhersenpancongres e1520939294399 - Beurs en congres

  Congres Breinbrekers voor de hersenpan

  Voor een congres van het Horizon College, bedoeld om studenten te laten filosoferen over hun toekomst, verzorgde De Decoratieballon een passende ballonversiering.

 • beursAhoyRotterdam - Beurs en congres

  Aankleding Ahoy Rotterdam

  Tijdens een congres van de opdrachtgever heeft De Decoratieballon de ballondecoraties mogen verzorgen om het geheel feestelijk aan te kleden.

Onze samenwerking met DAY & NITE Creating Events

Wij werken regelmatig en buitengewoon prettig samen met DAY & NITE Creating Events, een full-service evenementenbureau dat creëert, organiseert en ontzorgt. Geen wollige verhalen, maar mooie concepten, verpakt in heldere voorstellen en voorzien van 2D/3D impressies.


DAY & NITE organiseert zakelijke evenementen als congressen, beurzen en bedrijfsfeesten die De Decoratieballon vaak mag aankleden met unieke balloncreaties. Elke keer opnieuw komen zij met creatieve ideeën waaraan wij een decoratieve invulling geven.
Daarnaast is DAY & NITE ook actief met concepten en merkactivatie voor de publieke markt.