Ballondecoraties voor uw beurs en congres

Wil je opvallen met jullie product op een beurs? Heeft het congres een thema? Voor eerdere opdrachten met thema hart medicijnen maakten wij een groot zwevend ballonhart van 250 cm rond. Het congres breinbrekers voor de hersenpan vouwden we met ballonnen een ware hersenpan. De nieuwe bedrijfsnaam drukten we op grote ballonnen en kleden de stand hiermee aan. En werken in de cloud op een IT beurs viel op met ballonwolken van wel 5 meter!

Hoge kwaliteit

We werken met ballonnenmerk van Qualatex. Deze ballonnen zijn van de beste kwaliteit met volle kleuren, mooie glans en zorgen voor een “WOW” effect op jouw congres of beurs. De latex ballonnen zijn 100 % biologisch afbreekbaar.

Met ballondecoraties van De Decoratieballon trekt u zeker de aandacht op een unieke wijze.Deel uw wensen en wij bedenken samen met jou een mooi plan dat past bij jullie budget en congres/beurs.

Samen maken we een plan

Nadat wij vernomen hebben waar het omdraait gaan wij aan de slag en maken balloncreaties waar velen voor blijven stil staan zoals het congres "breinbrekers voor de hersenpan" vouwden we met ballonnen een ware hersenpan.

Of we drukken de nieuwe bedrijfsnaam op grote ballonnen en kleden de stand hiermee aan. En werken in de cloud op een IT beurs georganiseerd door Day & Nite creating Events uit Alkmaar viel op met ballonwolken in organic style van wel 5 meter !

Ook belettering met een persoonlijke tekst of logo op ballonnen behoort tot de mogelijkheden.
×

Afspraak maken bel 06-28438138

 • Image
  Entree Decoratie

  Om de bezoekers van de beurs al een gevoel te geven heeft de Decoratieballon ballondecoraties gemaakt met het thema en in de kleuren van de opdrachtgever.

 • Image
  Hersenpan congres

  Tijdens een congres van het Horizon College heeft De Decoratieballon de ballondecoratie mogen verzorgen om studenten na te laten denken over hun toekomst.

 • Image

  Aankleding Ahoy Rotterdam

  Tijdens een congres van de opdrachtgever heeft De Decoratieballon de ballondecoraties mogen verzorgen om het geheel feestelijk aan te kleden.

Samenwerking DAY&NITE Creating Events

Wij werken veel samen met DAY&NITE Creating Events en is een full service evenementenbureau dat creëert, organiseert en ontzorgt. Geen wollige verhalen, maar mooie concepten verpakt in heldere voorstellen voorzien van 2D/3D plattegronden.


DAY&NITE organiseert zakelijke evenementen als congressen, beurzen en bedrijfsfeesten die wij veelal mogen aankleden met unieke ballondecoraties. Elke keer opnieuw komen zij met creatieve ideeën waar wij een decoratieve invulling aan gaan geven.

Daarnaast is Day&Nite ook actief met concepten en merkactivatie voor de publieke markt. Meer informatie over DAY & NITE vind je hier op de site.