Black Friday ballondecoratie van De Decoratieballon

Black Friday is een speciale dag om de aandacht te trekken van je klanten. En hoe kan je dat beter dan met ballondecoraties. Eén ballon is al feest laat staan velen ballonnen van De Decoratieballon.Ballonnen die 100 % biologisch afbreekbaar zijn en prachtig glanzen met volle kleuren. zo trek je op feestelijke wijze de aandacht voor jouw speciale acties.
Wat dacht je van een zwarte helium ballontros bij de ingang van de deur in een winkelcentrum. Of een zwarte ballonpilaar met een bedrukte topballon waarop jouw speciale aanbieding staat vermeldt. En wil je helemaal over de top gaan wat dacht je van deze organic look ballonpilaar! organic ballon pilaar organische ballonpilaar feest after party

Een zwart ballonscherm met folie ballonnen voor het raam wat de mensen nieuwsgierig maakt zodat ze binnen stappen. In plaats van een folie ballon kan er ook een ballon bedrukt met cijfer 21 van 21 % korting. ballonmuur feestelijk zwart rose gold nieuwe kleur
De ideeën zijn er genoeg bij De Decoratieballon voor Black Friday ballondecoraties. Bel of email met je wensen en wij bedenken een mooie balloncreaties passend bij jouw wensen en ideeën in Black Friday stijl.
liefdadigheidsfestival-hal-25-alkmaar-proeft-bier-helium-ballontrossen

En met verlichting kan je op deze zwarte dag natuurlijk ook stunten. Black Friday zwevende ballonnen met verlichting gekleurd of in wit licht maakt dit wel heel bijzonder.
gekleurd-verlichte-helium-bubble-ballon-met-verlichting-De-Decoratieballon-Alkmaar

 

.