Maak jullie bruiloft onvergetelijk met onze bijzondere ballondecoraties

Bij De Decoratieballon heb je de juiste mensen gevonden die zeker aparte ballondecoraties voor jullie huwelijksdag kunnen maken. Inspelen op jullie wensen of ideeën maakt ons werk juist bijzonder en uitdagend.

De mooiste dag van je leven helemaal af met ......

De Decoratieballon. Wij maken ballondecoraties met een hoog Wow gehalte. Een kleur, een thema, een wens of noem maar op, wij bedenken de prachtigste ballondecoraties erbij. Dit kan beginnen met een speciale helium ballonboog bij het ouderlijk huis voor het fotomoment van het ophalen van de bruid. Op de trouwlocatie waar jullie na de huwelijksceremonie de Ballon van de Liefde gezamenlijk doorprikken. Of in de kerk aan de banken een helium hart ballon.

Volledig gestyled

Wat dacht je van een welkomstboog bij de ingang op de feestlocatie. Vervolgens loop je de feestzaal binnen waar op alle eettafels en statafels helium ballontrossen staan in jullie favoriete kleuren met een prachtige parelmoer glans.

Verplaatsbaar

Onze ballondecoraties zijn allemaal makkelijk verplaatsbaar waardoor je de welkomstboog nadat iedereen binnen is in de zaal kan zetten of met de ballonpilaren een dansvloer creëren. De helium ballonnen neem je na afloop mee naar jullie slaapkamer voor een ballonnenhemel :)

Jullie bruiloft nog romantischer! Neem contact met ons op

 • Image

  Van ingang landgoed in Velsen tot ingang kasteel met ballondecoraties in bruiloft stijl
 • Image

  De zwevende hart ballonnen wijzen de weg naar tuin waar de de huwelijksceremonie plaats vindt.
 • Image

  Ballonhart aan einde van de loper bij ceremonie achter bruidspaar

   

Kleed jullie huwelijk aan met balloncreaties

Verbluf jouw gasten bij het ophalen van de bruid, de trouwauto, inzegening kerk, huwelijksceremonie op het stadhuis, eerste gezamenlijke handeling zoals het doorprikken van de Ballon van de Liefde na het ja-woord ( zie video hieronder), de fotosessie, de receptie, het diner en de natuurlijk de spetterende feestavond.

Ballon van de Liefde

bruiloft-doorprikballon-Ballon-van-de-Liefde
Hier eenvideo van het doorprikken van een grote helium ballon gevuld met hartjes om met zijn tweeën na de huwelijksceremonie gezamenlijk door te prikken. https://www.youtube.com/watch?v=BfKczu-k5e8

Van strak modern tot classy romantisch?

Hou je van elegant, stijlvol, chic, romantisch of van stoer, hip met eigen look het kan allemaal met De Decoratieballon. Jullie kleur gaan we erbij zoeken. En bestaat hij niet dan maken we hem wel met een ballon in ballon techniek. Kost wel iets extra's maar dan hebben jullie op de trouwdag precies wat jullie zoeken .


Een adviesgesprek is mogelijk in het ballonatelier Alkmaar op afspraak. De kosten zijn € 25,00 voor 45 minuten bij voorkeur overdag op maandag tot en met woensdag. En maak je de bestelling gelijk rond dan is dit advies gratis!

Hieronder staat ons standaard aanbod ballondecoraties voor jullie bruiloft