bruiloftheiloomirelladoss - Bruiloft

Een onvergetelijke bruiloft met bijzondere ballondecoraties

Op jullie huwelijksdag moet alles kloppen! Met onze ballondecoraties weet je één ding zeker: feestelijker kan niet. Wij maken alles op maat en spelen daarbij in op jullie wensen en ideeën.

vertrekbruidspaarbijhuisbruidheerhugowaard - Bruiloft

Wij versieren de mooiste dag van je leven

De Decoratieballon maakt ballondecoraties met een hoog wow-gehalte. Een kleur, een thema, een wens of noem maar op, wij bedenken de prachtigste ballondecoraties erbij. Dit kan beginnen met een speciale helium ballonboog bij het ouderlijk huis. Hét fotomoment bij het ophalen van de bruid. Ballonslingers op de trouwlocatie waar jullie na de huwelijksceremonie de Ballon van de Liefde gezamenlijk doorprikken. Of helium hartballonnen aan de banken in de kerk.

Volledig gestyled

Wat dacht je van een welkomstboog bij de ingang op de feestlocatie? Vervolgens loop je de feestzaal binnen waar op alle eettafels en statafels helium ballontrossen staan in jullie favoriete kleuren met een prachtige parelmoer glans.

Verplaatsbare bogen en pilaren

Onze ballondecoraties zijn allemaal makkelijk verplaatsbaar. Zo kun je de welkomstboog in de zaal zetten nadat iedereen binnen is of met de ballonpilaren een dansvloer creëren. De helium ballonnen neem je na afloop mee naar jullie slaapkamer voor een ballonnenhemel :-)

Jullie bruiloft nog romantischer! Neem contact met ons op

 • 2 - Bruiloft

  Van ingang landgoed in Velsen tot ingang kasteel met ballondecoraties in bruiloftstijl
 • 1 5 707 - Bruiloft

  De zwevende hartballonnen wijzen de weg naar tuin waar de de huwelijksceremonie plaatsvindt.
 • bruiloft tHofBergenBlooming - Bruiloft

  Ballonhart aan einde van de loper bij ceremonie achter bruidspaar

   

Een groene bruiloft met biologisch afbreekbare ballonnen

Verbluf je gasten met oogverblindende balloncreaties bij het ophalen van de bruid, de trouwauto, inzegening kerk, huwelijksceremonie op het stadhuis, eerste gezamenlijke handeling zoals het doorprikken van de Ballon van de Liefde na het ja-woord (zie video hieronder), de fotosessie, de receptie, het diner en de natuurlijk de spetterende feestavond. En wat het extra mooi maakt: onze ballonnen zijn ook nog eens 100% afbreekbaar!

Ballon van de Liefde

20170827 170154 300x225 - Bruiloft
Video van het doorprikken van een grote heliumballon gevuld met hartjes, met zijn tweeën na de huwelijksceremonie:
https://www.youtube.com/watch?v=BfKczu-k5e8
Bruiloft ballonnen balkonscene De Decoratieballon e1520948558763 - Bruiloft

Van strak modern tot classy romantisch?

Hou je van elegant, stijlvol, chic, romantisch of van stoer, hip met eigen look? Het kan allemaal met De Decoratieballon. Jullie favoriete kleuren zoeken we erbij. En bestaat hij niet dan maken we hem met een ballon-in-ballontechniek. Kost een beetje meer, maar dan hebben jullie op de trouwdag precies wat jullie zoeken .


Een adviesgesprek is op afspraak mogelijk, in het ballonatelier Alkmaar. De kosten zijn € 25 voor 45 minuten, bij voorkeur overdag op maandag tot en met woensdag. En maak je de bestelling gelijk rond, dan is dit advies gratis!

Hieronder staat ons standaard aanbod ballondecoraties voor jullie bruiloft