beurs-ferring-NBC-congrescentrum-Nieuwegein-balloncijfers-300-cm-hoog

Cijferballon en Letterballon

De bedrijfsnaam in grote zwevende letterballonnen op het podium bij de opening of het 100 jarig bestaan in cijferballonpilaren van 185 cm hoog bij de ingang zijn echte blikvangers.

Een mijlpaal vieren?

Met balloncijfers en ballonletters kan je allerlei mijlpalen een feestelijk tintje geven. De cijferpilaren bestaan uit 300 tot 350 kleine ballonnen en kunnen in elke gewenste kleur. Zie pagina kleurenkaart onderaan.

Ook is het mogelijk balloncijfers en ballonletters op maat te maken en aan de muur bijvoorbeeld te hangen.

Een romantische balkonscène op jouw huwelijk is een droom die uitkomt met onze ballondecoraties

Strak, modern, classy noem je stijl en wij bedenken er een mooie ballondecoratie bij passend bij jouw bruiloft. Je mooiste dag kan zo nooit in het water vallen. Zo feestelijk en mooi mag de bruid stralen en onze ballondecoraties vullen het aan tot één geheel.

Jullie naam in letters op het balkon of aan het tuinhek of in een topballon verwerkt van de ballonpilaren. Het is allemaal mogelijk met De Decoratieballon.

 • “Wij hadden voor ons jubileum een prachtige ballondecoratie van De Decoratieballon. Het was echt bij binnenkomst van onze gasten een Wow-moment. Zoals Monique belooft had. Wij raden daarom Monique van de Decoratie ballon van harte aan bij iedereen!”
  Bobbie Meester
  Organisator Jublileum - Alkmaar
 • “Ha Monique, Het was een geslaagde avond en wat jouw workshop betreft was iedereen enthousiast. Ze vonden het leuk dat ze toch allebei de voorbeelden mochten maken en jouw uitleg was duidelijk en lekker positief. Ze hebben zich geen seconde verveelt. Je kon ook merken aan de reactie van anderen die niet deelgenomen hadden dat ze "jaloers" waren toen ze al die leuke voorbeelden zagen. Nou beter kan niet toch.Mijn man vond die pinguïn ook erg leuk. Dank voor inzet en succes en veel plezier met alles.”
  Marja Tol
  Medewerker - Casca Kinderopvang Heemstede
 • “Het was geweldig. Wat een feest.  Wat waren de ballonnen mooi en stevig. Wij hebben de eerste prijs gewonnen en dat is natuurlijk helemaal leuk. De boot met de ballonnen zag er dan ook geweldig uit. Super bedankt voor de service en tot volgend jaar. “
  Petra Bouwmeester
  Hoofdagent - Politie Noord-Holland Noord
neem contact op

Voor iets Speciaals. Of bekijk onze webshop