beurs-ferring-NBC-congrescentrum-Nieuwegein-balloncijfers-300-cm-hoog

Cijfer ballonnen en Letter ballonnen

De bedrijfsnaam in grote zwevende letters op het podium bij de opening of het 100 jarig bestaan in cijferballonpilaren van 185 cm hoog bij de ingang zijn echte blikvangers.

Een mijlpaal vieren?

Met balloncijfers en ballonletters kan je allerlei mijlpalen een feestelijk tintje geven. De cijferpilaren bestaan uit 300 tot 350 kleine ballonnen en kunnen in elke gewenste kleur. Zie pagina kleurenkaart onderaan.

Ook is het mogelijk balloncijfers en ballonletters op maat te maken en aan de muur bijvoorbeeld te hangen.

Stack is design-driven

Stack offers a clean and contemporary to suit a range of purposes from corporate, tech startup, marketing site to digital storefront. Elements have been designed to showcase content in a diverse yet consistent manner.

Multiple font and colour scheme options mean that dramatically altering the look of your site is just clicks away — Customizing your site in the included Variant Page Builder makes experimenting with styles and content arrangements dead simple.

Ha Monique,

Het was een geslaagde avond en wat jouw workshop betreft was iedereen enthousiast. Ze vonden het leuk dat ze toch allebei de voorbeelden mochten maken en jouw uitleg was duidelijk en lekker positief. Ze hebben zich geen seconde verveelt. Je kon ook merken aan de reactie van anderen die niet deelgenomen hadden dat ze “jaloers” waren toen ze al die leuke voorbeelden zagen. Nou beter kan niet toch.Mijn man vond die pinguïn ook erg leuk.

Dank voor inzet en succes en veel plezier met alles.

Marja Tol
Medewerker - Casca Kinderopvang Heemstede

“Het was geweldig. Wat een feest.  Wat waren de ballonnen mooi en stevig. Wij hebben de eerste prijs gewonnen en dat is natuurlijk helemaal leuk. De boot met de ballonnen zag er dan ook geweldig uit. Super bedankt voor de service en tot volgend jaar. “

Petra Bouwmeester
Hoofdagent - Politie Noord-Holland Noord
neem contact op

Voor iets Speciaals. Of bekijk onze webshop