Clown Niekie

Clown Niekie uit Alkmaar Noord-Holland kleurt graag elk feest met haar rode neus en ballonnen. Na de kennismaking vertel ik eerst een ballonverhaal met een grapje, trucje en raadsel en vervolgens ga ik met de kinderen aan de slag met de ballonnen. Plezier, lol met spel en actie staan voorop. De kinderen zullen blij met mooie herinneringen aan jouw feest na afloop naar huis gaan. De eigen kunstwerken en prachtige ballonfiguren van Clown Niekie zijn een tastbare bewijs van al het plezier op deze fijne dag.

Ballonclown Niekie

Clown Niekie kleurt elk feest of uniek moment met haar ballonnen. Met een hoog Wow gehalte vouwt en plooit zij ballonfiguren die u nog nooit eerder heeft gezien. Een verzoek van een kind wordt altijd beloond met een ballonfiguur. Ter plekke bedacht of geleerd bij eerdere balloncursussen in Nederland, Belgie, Duitsland of Amerika.

Vermaak voor alle kinderen tegelijk

Met de diverse ballonprogramma's vermaakt de kinderen allemaal tegelijk. Dit kan het ballonverhaal zijn met een goocheltruc, grapje, raadsel of ballontruc. Andere mogelijkheden zijn de regenboogparachute of de feestprogramma's voor bijvoorbeeld het Sinterklaasfeest. Ook de jarige Jop of iemand in het bijzonder in het zonnetje zetten is geen probleem. Clown Niekie kan altijd een assistent gebruiken uit het publiek.

Ballonworkshop

geeft clown Niekie of ballonjuf Monique ook. Op locatie of in het ballonatelier in Oudorp Alkmaar. Het niveau of thema pas ik aan naar de groep. Van kinderverjaardag, opleuken van een saaie jaarvergadering tot een dag van de Mantelzorg.


Bekijk het interview met Clown Niekie op RTV NH

Diverse programmamogelijkheden met tarief :

€ 155,00 voor 1 1/2 uur en aansluitend uren € 105,00 per uur ballonclown / ballonjuf Niekie
incl. 9 % BTW excl. reiskosten € 0,39 per km v.v. met een minimum tijd van 1 1/2 uur inclusief ballonverhaal met een grapje, goochelen, ballontruc, ballonraadsel en ballonfiguren maken op verzoek
 
€ 155,00 per uur diverse programma's met vermaak voor alle kinderen tegelijk 
incl. 9 % BTW excl. reiskosten € 0,39 per km v.v. met een minimum van 1 uur met maximaal 20 kinderen. Bij meer kinderen toeslag € 4,00 per kind. Bijvoorbeeld Feestprogramma waarbij we samen feesthoeden vouwen van ballonnen in allerlei maten, vormen en kleuren. Samen aan de slag met veel pret en verbazing over hun eigen kunsten met hulp van Clown Niekie of de Ballonjuf.
 
€ 180,00 ballonworkshop op locatie van Clown Niekie of ballonjuf Niekie  duur 1 uur voor 10 kinderen. Toeslag extra kind € 10,00
 
€ 200,00 ballonworkshop in ballonatelier De Decoratieballon Alkmaar inclusief drinken en koekje

€   15,00 balloncadeau voor Jarige Jop , bedrijf, speciaal persoon inspelend op thema, kleur of wensen
€   26,00 speciaal groter balloncadeau voor Jarige Jop
€      2,00 voor elk kind polsballonfiguur uitgedeeld aan het einde met de Vrolijke Groeten van Clown Niekie
 
De tarieven zijn inclusief 9 % BTW en exclusief reiskostenvergoeding vanaf Alkmaar is € 0,39 per km v.v. en exclusief parkeer - boot en pontgelden. Voor de reistijd méér dan een uur bereken ik een toeslag van € 30,00. Toeslag tarieven Sinterklaas en andere feestdagen € 50,00.

Uurtarief

155,00 

Ballonclown / ballonjuf Niekie
incl. 9 % BTW excl. reiskosten
€ 0,39 per km v.v. met een minimum tijd van 1 1/2 uur inclusief ballonverhaal met een grapje, goochelen, ballontruc, ballonraadsel en ballonfiguren maken op verzoek.

VANAF Contact opnemen