Diploma uitreiking

Diploma uitreiking

Wij versieren de mooiste dag van je leven

Eén ballon is al feest. Wat wordt het dan niet bij tientallen? En bij honderden gaat iedereen uit zijn dak dankzij een feestelijke welkomstpoort van De Decoratieballon! Waarom zou je niet elke bereikte mijlpaal in het leven vieren? Eigenlijk doen we veel te weinig met onze champagnemomenten. Doe eens gek en ga ervoor. Wees trots en laat zien wat je hebt bereikt! Wij kleuren graag elk feest met onze ballonnenbogen op maat. Voor een enkele huisdeur, een podium of grote ingang tot een poort waar zelfs een camper onderdoor kan rijden. Een ballontoog past bij elk bedrijfsfeest, van je opening, open dag, naamswijziging, nieuw logo, overname, fusie tot jullie honderdjarig bestaan. En ook op elke privéparty zorgt een ballonboog voor een spetterende entree, van gender reveal party, babyshower, geboorte, kraamfeest, verjaardag, diploma-uitreiking, nieuw huis, bruiloft, zilveren huwelijk (of goud!) tot pensioen. En het mooie is: jij heb er geen omkijken naar. Wij zetten het stevig voor je neer.

openingmaxmobielgemeentealkmaaranjovandeven 1024x768 - Diploma uitreiking
Openingsactie voor winkelcentrum Eggert in Purmerend
Het openingsfestijn stond vol met allerlei speciale acties van elke winkel. De feestelijke ballonpilaren wezen de weg waar alles gebeurde.
Opvallen op de beurs met grote heliumballonnen die boven de stand uitsteken
Een krachtige zin of uitroep als een opvallende belettering op de ballon trekt zeker de aandacht van je publiek of aankomende klanten.
Ballonnen bedrukt met eigen logo
In de kleuren van onze opdrachtgever hebben wij ballonnen met eigen logo gebruikt.
Previous
Next

Je eigen logo of tekst op grote ballonnen

We maken balloncreaties 100% custom made door ballonnen te bedrukken met je bedrijfslogo of met een persoonlijke tekst. Klinkt dit aantrekkelijk?
Vertel ons je wensen en wij bedenken een mooi plan.