Eindejaarsfeest en Nieuwjaarsreceptie ballondecoratie

licht-ballonnen-De-decoratieballon-tantième-feest-Warmenhuizen

Doorzichtige bubble ballon met vrolijk gekleurde lichtjes. Als krans eromheen gevouwen en langs lint naar beneden lopend. Het kastje is netjes verborgen in de ballonvoet met bedrijfskleuren.

Het jaar 2018 zit er bijna op en dat sluiten we graag af met een eindejaarsbijeenkomst. Dat doen wij met veel plezier de komende tijd bij een galafeest op school in Alkmaar. Een kerstborrel met  de medewerkers in Egmond aan Zee. Een glamour en glitter personeelsfeest in Bergen. Een tantième feest voor de personeelsleden.  Een nieuwjaarsreceptie met de klanten in Heerhugowaard. Een eindejaarsfeest met alle zakenrelaties in de Arena in Amsterdam. NHN Business Awards 2018 in Heiloo.  En nog veel meer. Klik voor video.

NHN-Business-Awards-2018-cultuurkoepel-Heiloo-ballondecoraties

NHN Business Awards 2018 totaal overzicht van alle ballondecoraties De Decoratieballon Alkmaar

Hoe zet je nu al deze bijzondere mensen voor jou in het zonnetje. Dat kan door ze een Wow gevoel te geven bij binnenkomst met ballondecoraties van De Decoratieballon uit Alkmaar.  Dat is het gevoel wat wij graag geven aan jouw medewerkers, studenten, klanten, zakenrelaties  en personeel.

ABNAmro-eindejaarsbijeenkomst-Arena-Amsterdam-De-Decoratieballon-Alkmaar

Alles staat klaar. Het glamour en glimmer spat er nu al van af.

 

Wij staan in alle vroegte op om voor jullie de ballondecoratie te maken Anders dan Anders. Geen geren voor jou. Wij zorgen voor alles. Noem een tijd en wij komen de ballonnen creatief op maat mooi plaatsen zodat het één geheel wordt. Als de mensen dan binnen lopen zullen de uitroepen niet mis zijn. Wow is veel gehoord. Zoooooooo horen we ook heel veel terwijl we nog bezig zelfs 🙂   Met veel plezier doen we dan ook dit werk. Met een glimlach verlaten wij altijd de locatie. Daardoor begin jij met een lekker gevoel en een brede lach aan jouw feest!

ballonringen-zuilen-cultuurkoepel-heiloo-NHN-Business-Awards-De-Decoratieballon-Alkmaar

Glamour ballonringen rondom zuilen om het één geheel feestelijk geheel te maken