Gender Reveal party of geslachtsonthulling

Gender reveal party

De Ballon van het Blijde Nieuws is helemaal hot op het moment. Met het gezamenlijk doorprikken van deze grote helium ballon vertellen jullie zo aan familie en vrienden of jullie een meisje of jongen verwachten. Maak jouw gender reveal party uniek met een van onze gender reveal ballonnen.

Hoe een gender reveal ballon werkt kun je zien op deze video:

Wil dat het ook een verrassing is voor jullie zelf, kan dat natuurlijk ook! We ontvangen dan graag een email van de verloskundige/gynaecoloog of een gesloten envelop door jullie afgegeven bij het ballonatelier van De Decoratieballon. Op afspraak komen jullie vervolgens de Ballon van het Blijde Nieuws weer ophalen. De buitenkant van de ballondecoratie is half licht roze en half lichtblauw. De grote zwarte ballon is gevuld met helium ballonnen in de juiste kleur in gewone en parelmoer kleuren lichtblauw of lichtroze. Bij ophalen zit er een prikpen bij met witte linten en accent licht roze en licht blauw lintjes.Een ballonzak voor voorzichtig vervoer is inbegrepen. De grote zwarte ballon kan ook rondom bedrukt zijn met vraagtekens of met een persoonlijke tekst beletterd. De tekst mag u zelf bedenken en wij beplakken op de dag van ophalen naar jouw wens.

Een ballonpilaar met luchtgevulde ballonnen is ook mogelijk die op de grond vallen na het doorprikken zodat de kinderen er mee kunnen spelen. Natuurlijk kan de gender reveal topballon ook gevuld worden met kleinere helium ballonnen die wel wel weg zweven. De Gender reveal ballon kan zowel binnen als buiten worden doorgeprikt..

Of wat dacht je van een luchtgevulde Piñata om aan het plafond te hangen en vervolgens door te prikken met een grote Big Bang. Tarief van € 55,00 – € 85,00 inclusief prikpen en ballonzak. 

 

ballon met een vraagteken meisje of jongen baby 225x300 - Gender Reveal party of geslachtsonthullingGenderrevealballonheliumballonpilaar e1528729495512 225x300 - Gender Reveal party of geslachtsonthulling

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn