Hoe verlopen de voorbereidingen van definitieve ballonopdracht bij De Decoratieballon 

Nadat evenementenbureau That’s Else uit Haarlem groen licht heeft gegeven gaan de raderen werken. De definitieve opdracht is een kleurrijke ballonwand te maken in organic stijl.  Het plan is geheel rond. Vervolgens mailt De Decoratieballon een bevestiging/factuur. De klant stuurt deze voor akkoord terug en maakt een aanbetaling over.

We berekenen hoeveel ballonnen we nodig hebben van elke kleur en in welke ballonmaten. Qualatex-cataloque-2018-De-Decoratieballon-AlkmaarDe ballonmaten die we gaan gebruiken zijn  15 – 28 – 40 – 60 en 90 cm. De benodigde ballonnen worden vers besteld. Wij werken met het ballonnenmerk Qualatex.  Qualatex ballonnen zijn 100 % biologisch afbreekbare ballonnen. Na afloop kunnen deze ballonnen in de groene bak. De Qualatex ballonnen hebben een mooie glans en volle kleur.
Zie kleurenkaart.
philharmonie-haarlem-de-decoratieballon

De tijden zijn bekend hoe laat uiterlijk alles klaar moet zijn en het 5 jarig jubileumfeest begint. Met de  contactpersoon van de locatie Philharmonie in Haarlem maken we een afspraak om het magneetsysteem te testen. 

We maken een organic proefmodel a la het begin van het logo van Spectrum advocaten van 3 meter in geel, golden rod en oranje.kleurrijk-bedrijfslogo-ballonkleuren-kiezen Dit is een hele dikke ballonslinger in organic stijl waarbij technieken worden gebruikt om de ballonnen rond te maken. De ballonnen worden daarnaast door ons in allerlei verschillende maten opgeblazen waardoor er een creatief, perfect passend kunstwerk ontstaat.

magneetsysteem-om-op-grote-hoogte-te- werken-De-Decoratieballon-Alkmaar
We testen het magneetsysteem. De ballonslinger blijft perfect hangen ondanks dikke laag verf en ronde vorm van de buizen. ballonslinger-organic-look-De-Decoratieballon-Alkmaar Het feest wordt in een klassieke zaal met enorme afmetingen gegeven. Tegen een wand van 6 meter hoog en 9 meter breed komt de ballonwand in organic style. Alleen vind ik zelf de 3 meter organic iel overkomen en wegvallen in deze grote zaal. De ballonnen moeten dus groter en de ballonslinger langer om het Wow moment te creëren. Het blijft een ballonopdracht Creatief op maat!