JyskSchagenopening e1520947902648 - Lopers en afzetpaaltjes

Lopers en afzetpaaltjes

Blauwe, witte en rode lopers en afzetpaaltjes zijn ook te huur via De Decoratieballon. Geef je gasten het gevoel dat ze filmsterren zijn!

hetpretpaleis bruiloft paviljoen Twiske oostzaan e1520948163431 - Lopers en afzetpaaltjes

Over de witte loper naar het altaar schrijden

Dat kan ook op jullie bruiloft! Zoals hier aan het meer in Oostzaan bij 't Twiske. In samenwerking met Het Pretpaleis hebben we een romantisch prieel gebouwd en aangekleed met speciaal bedrukte ballonnen van verstrengelde hartjes. In de hartjes waren de namen van het bruidspaar met de hand geschreven. De loper past helemaal bij de luxe uitstraling.

openingTomvanderKolkMilonHealthHeerhugowaard e1525151052897 - Lopers en afzetpaaltjes

Een rode loper voor een opening of bedrijfsfeest

maakt het geheel helemaal af. Lopers zijn leverbaar in diverse kleuren en lengtes, passend bij jullie thema of bedrijfskleuren. Natuurlijk kunnen we er bijvoorbeeld ook een ballonboog bij maken.

Het logo van Health & Lifestyle Milon clubs komt terug in de ballondecoraties bij de opening van de vestiging van Tom van der Kolk in Heerhugowaard. De nieuwsgierige bezoekers liepen over de rode loper naar de entree.

“Het was geweldig. Wat een feest. Wat waren de ballonnen mooi en stevig. Wij hebben de eerste prijs gewonnen en dat is natuurlijk helemaal leuk. De boot met de ballonnen zag er dan ook geweldig uit. Super bedankt voor de service en tot volgend jaar.“

Petra Bouwmeester
Hoofdagent - Politie Noord-Holland Noord
neem contact op

Wil je iets speciaals, neem dan contact met ons op of bekijk het standaard assortiment in onze webshop.