Het creatieve brein achter De Decoratieballon:

Monique van Schie-Bos

Balloncreaties maken is al jaren mijn passie. Ik laat mij inspireren door wat ik zie op straat of tegen kom. Het kan de overloop van kleuren zijn in de natuur of de smakelijk en aantrekkelijke kleuren in een snoepwinkel. Overal haal ik ideeën uit. Mijn fantasie is eigenlijk de oneindige limiet en jouw wensen en ideeën mijn uitgangspunt.

Service

Service met een hoofdletter S. Altijd luister ik eerst naar de wensen en ideeën van de klant. Het plan dat ik bedenk speelt in op deze wensen. Zo ontstaat er altijd een ballondecoratie die past bij elk uniek moment en feest. Door deze werkwijze komen we samen tot het mooiste resultaat voor jouw feest of uniek moment.

Maatschappelijk verantwoord

"Groene werken" en "MVO" vind je overal terug in onze producten en de werknemers: - De ballonnen die we gebruiken biologisch afbreekbaar zijn?
- Ecolint gebruiken dat oplost in water en aarde?
- Afval scheiden en ritten combineren om zo het milieu minder te belasten?
- De Decoratieballon 3 x per jaar een evenement belangeloos aankleedt om mensen die het moeilijker hebben te helpen in de maatschappij?

Opleiding tot ballonartiest

Elk jaar volg ik verschillende balloncursussen bij de beste ballonartiesten vanuit de gehele wereld bij de ballonverenigingen van United Twisters in Brabant en Twisters in Amsterdam. Daarnaast heb ik in 2010 mijn QBN diploma als Qualified Balloon Artist gehaald en in 2011 het keurmerk Certified Balloon Artist CBA voor ons bedrijf.

In maart 2018 ben ik naar de World Balloon Convention in San Diego Amerika geweest voor een week lang balloncursussen te volgen op het hoogste niveau van de top ballondecorateurs uit de gehele wereld. Deze bijeenkomsten gaf mij heel veel nieuwe inzichten, vernam de nieuwste trends in ballonnenland en leerde de nieuwste ballontechnieken.

×
 • Certified Balloon Artist

  Een van de 14 Certified Balloon Artists in Nederland

  Ook heb ik de Amerikaanse Qualatex ballondecoratie cursussen gevolgd en eindexamen gedaan in 2011 Oxford Engeland. Door het succesvol afronden van deze cursus behoor ik tot het selecte gezelschap van de 20 Certified Balloon Artists kort gezegd CBA in Nederland en 3000 in de gehele wereld!

   

 • Keurmerk CBA

  Keurmerk CBA

  Ik ben nu officieel een “Certified Balloon Artist” (CBA), wat tevens een keurmerk is voor mijn bedrijf. Wij beheersen de nieuwste ballontechnieken en werken met de beste ballonnen die biologisch afbreekbaar zijn. Door opleidingen blijven wij up-to-date tot het hoogste niveau op ballontechnieken en nieuwe balloncreaties.

 • patroon ballonboog-tafel-bloemen-verjaardag-belle-en-het-beest
 • organic ballon pilaar organische ballonpilaar feest after party chris adamo
 • kroonluchter-ballonnen geslaagd-schoolfeest
 • olympische-ringen-van-ballonnen-De-Decoratieballon-Alkmaar
 • olympische-ringen-ballonnen-Egmond-aan-Zee-De-Decoratieballon-Alkmaar
 • Sinterklaas-wortel-Zwarte-Piet-ballonpilaren-Sinterklaasfeest

Qualatex catalogus

Bekijk hier de Qualatex catalogus.
Wij kunnen voor jou al deze ballonnen bestellen.
Dus opties genoeg!
 

Clown Niekie/Ballonartiest Monique van Schie Bos

Als Clown Niekie of ballonartiest Monique kleur ik graag jouw feest met mijn ballonfiguren, ballonspelletjes, ballonverhaal, schmink, regenboogparachute, raadkist en ballonworkshop.


Kijk voor meer informatie hierover op
de Clown en de Koffer