Ballondecoratie's op jullie Personeelsfeest

Wij kleuren graag jullie personeelsfeest in het bedrijf of tijdens een bedrijfsuitje op locatie op bijzondere wijze met onze ballonnen voor elk budget van klein tot groot. Of het nu gaat om een jubileum van 1 jarig tot wel 100 jarig bestaan, een prijsuitreiking, nieuwe bedrijfsnaam of een top omzet waar je samen met het personeel trots op bent. Wij kleden graag jullie feest aan met aparte ballondecoraties waar iedereen nog lang over napraat.

 • Image

  Doe maar iets vrolijks was de vraag van een accountantskantoor.

  Deze pluimballonpilaren straalden vrolijk tijdens de Open Dag. Zo lieten medewerkers zien hoe dynamisch en vrolijk hun werk is. 

 • Image

  Eindexamenfeest in de kleuren van het Horizon college bij AZ stadion

  Feestelijke binnenkomst was de vraag. De helium ballonarch tussen de maanballonpilaren hadden ze nog nooit eerder gezien. Echte blikvanger!   

 • Image

  Feestelijk binnenlopen over de rode loper op een personeelsfeest was de wens.

  En dit is het geworden. Bedrijfskleuren met logo erin verwerkt.

Wil je complimenten ontvangen na je personeelsfeest?

Locatie geregeld! Vink. Muziek afgestemd! Vink. Drinken en eten besproken! Vink. Maar hoe geef ik het personeel nu het gevoel zodra ze binnen lopen dat ze in de stemming komen en laten zien hoe je iedereen waardeert om hun tomeloze inzet voor het bedrijf. Dat kan met De Decoratieballon. Laat weten waar je aan denkt, mee speelt of van droomt en wij bedenken samen met u of geheel voor u een ballondecoratieplan.


Een thema, bedrijfskleuren of de omgeving wij nemen het mee in het plan en maken de mooiste ballondecoraties waarvan u nooit had gedacht dat dat mogelijk is. Van strak modern naar lekker gezellig tot één groot feest.

De Decoratieballon - Film personeelsfeest bij Hotel van der Valk Akersloot

Jouw personeelsfeest gedecoreerd met ballonnen

Geen ideeën of plan voor jouw personeelsfeest blader hier eens door onze foto's van eerdere personeelsfeesten. En bel anders ons voor een persoonlijk advies of kom langs bij het ballonatelier in Alkmaar voor een adviesgesprek bij de grotere personeelsfeesten.


Each purchase of Stack includes six months of free support and lifetime free content and bug-fix updates.

Wilt u ook een onvergetelijk personeelsfeest? Neem contact met ons op

Creatief op maat

Uitgangspunt was om in september op het strand van Egmond een Ibiza verkleed bedrijfsfeest te kleuren met ballonnen terwijl de voorspellingen van slecht weer uitkwamen. Het eindresultaat waren wuivende palmbomen bij de ingang in vrolijke retro kleuren met helium bubble ballonnen bedrukt met maskers op de statafels. Details waren de kleurige veren met hoge aaifactor verwerkt in de ballonvoeten. En op de hoeken van de dansvloer bolballonpilaren met kleurrijke pluimen. Alles natuurlijk gemaakt van ballonnen.

Neem contact op »

Bekijk onze standaard ballondecoraties voor uw personeelsfeest