Ballondecoraties op jullie personeelsfeest

Wil je het personeelsfeest in jullie bedrijfskantine of het bedrijfsuitje op locatie verrassend aankleden? Met onze ballonnen transformeren wij elke ruimte in een feestzaal. En dat lukt ons voor elk redelijk budget! Ieder bijzonder moment in een bedrijf mag gevierd worden, of het nu gaat om een jubileum, van eenjarig tot wel honderdjarig bestaan, een prijsuitreiking, nieuwe bedrijfsnaam of een topomzet waar je samen met het personeel trots op bent. Wij kleden jullie feest graag aan met aparte ballondecoraties waar iedereen nog lang over napraat.

 • Image

  Doe maar iets vrolijks, was de vraag van een accountantskantoor.

  Deze pluimballonpilaren straalden vrolijk tijdens de Open Dag. Zo lieten medewerkers zien hoe dynamisch en vrolijk hun werk is.

 • Image

  Eindexamenfeest in de kleuren van het Horizon College, in het AZ stadion

  Feestelijke binnenkomst, was de vraag. De helium ballonboog tussen de maanballonpilaren hadden ze nog nooit eerder gezien. Echte blikvanger!  

 • Image

  Feestelijk binnenlopen over de rode loper op een personeelsfeest was de wens.

  En dit is het geworden. Bedrijfskleuren met logo erin verwerkt.

Wil je complimenten ontvangen na je personeelsfeest?

Locatie geregeld? Vink. Muziek afgestemd? Vink. Drinken en eten besproken? Vink. Maar hoe breng ik mijn medewerkers bij binnenkomst meteen in de stemming en laat ik zien hoezeer ik hun tomeloze inzet voor het bedrijf waardeer? Dat kan met De Decoratieballon! Laat weten waar je aan denkt, mee speelt of van droomt en wij bedenken samen een uniek en superfeestelijk ballondecoratieplan. Vink!


Wij geven elk personeelsfeest een wow-effect. Dat doen we bijvoorbeeld met heliumballonnen, ballonslingers, cijferballonnen of compleet op maat. Voor een diner maken we ook mooie tafeldecoraties. Verrassender dan bloemen!

De Decoratieballon - Film personeelsfeest bij Hotel van der Valk Akersloot

Jouw personeelsfeest gedecoreerd met ballonnen

Wil je inspiratie opdoen voor bijvoorbeeld een thema voor jouw personeelsfeest, bekijk dan onze foto's van eerdere feesten. Voor persoonlijk advies mag je natuurlijk altijd bellen. En wil je graag face-to-face brainstormen over de invulling van jullie personeelsfeest, maak dan een afspraak voor een adviesgesprek.


Een thema, bedrijfskleuren of de omgeving: wij nemen het mee in het plan en maken ballondecoraties die je niet voor mogelijk houdt. Van strak modern tot lekker over de top.

Wil je ook een onvergetelijk personeelsfeest? Neem contact met ons op

Creatief op maat Ibiza-party

Uitgangspunt was om in september op het strand van Egmond een personeelsfeest te kleuren met ballonnen. De slecht-weervoorspellingen kwamen uit, maar de ballondecoraties maakten alles goed. Het eindresultaat: wuivende palmbomen bij de ingang in vrolijke retrokleuren en op de statafels bubble-ballonnen, gevuld met helium en bedrukt met maskers. Details waren de kleurige veren met een hoge aaibaarheidsfactor, verwerkt in de ballonvoeten. En op de hoeken van de dansvloer stonden bolballonpilaren met kleurrijke pluimen. 

Neem contact op »

Bekijk ons assortiment ballondecoraties voor je personeelsfeest