Sinterklaas ballondecoraties voor jouw feest

Ballondecoraties in alle soorten en maten voor het perfecte sinterklaasfeest, kijk snel wat mogelijk is!

Het mag weer! Sinterklaasfeesten zijn terug van weggeweest. Het feest van Sinterklaas betekent plezier en gezelligheid. Om het helemaal af te maken kan het feest worden aangekleed met prachtige Sinterklaas ballondecoraties. Al jarenlang verzorgen wij de ballondecoraties voor bedrijfsfeesten, beurzen, diploma uitreikingen en natuurlijk sinterklaasfeesten. De Sinterklaas ballondecoraties zorgen altijd voor bewondering op de gezichten van de kinderen en stiekem ook op het gezicht van de ouders.

Het feest begint al bij het parkeren. Ballontrossen wijzen op een vrolijke en overzichtelijke manier de weg naar de feestlocatie. Een groot welkomstbord, feestelijke ballondecoraties en een ballonnenboog staat al klaar bij de ingang om de bezoekers te begroeten. Eenmaal in het gebouw kunnen ballonpilaren gebruikt worden om de bezoekers wegwijs te maken en in de feeststemming te krijgen.

Eenmaal aangekomen in de zaal zijn de ballondecoraties goed te zien. Sinterklaas kan natuurlijk niet overal zijn, daarom staat een levensgrote Sinterklaas van ballonnen klaar om de bezoekers op te vangen. Terwijl de kinderen wachten op Sinterklaas wijst Ballonnen piet al naar de tafel met pepernoten en limonade. Als vervolgens de cadeautjes gevonden worden is het feest helemaal compleet.

Inspiratie nodig?
Wij denken graag met je mee.
neem Contact op
Leuke sinterklaas ideeën!
Een zak gemaakt van ballonnen bij de cadeautafel.
Neem contact op
of route afzetten
met helium ballontrossen kun je bij mooi weer de route aangeven met helium ballontrossen met aan uiteinde de zak van Sinterklaas en Sint zelf
neem contact op
Een levensgrote Sint?
Kijk snel naar de mogelijkheden voor jouw feest!
neem contact op
of andere Sinterklaas balloncreatie
neem contact op
of andere Sinterklaas balloncreatie
neem contact op
Previous
Next

Altijd een feest

De ballondecoraties worden de dag van te voren op locatie gemaakt. Dit is geen enkel probleem aangezien wij werken met de beste kwaliteit bio-ballonnen. Daarnaast maken wij gebruik van een soort gel waardoor de zweeftijd tot wel 3 dagen verlengt wordt. Natuurlijk worden de Sinterklaas ballondecoraties in overleg gemaakt en opgeslagen waar dat het handigst is voor het feest.

Sinterklaas inspiratie nodig?

De Sinterklaas ballondecoraties maken het feest af. Hoe dan? Dat verschilt per feest. Wij hebben veel ervaring bij het opzetten en helpen je dan ook graag met creëren van een feest waar iedereen een glimlach van krijgt. Er zijn verschrikkelijk veel Sinterklaas ideeën. Voor de mogelijkheden kun je contact met ons opnemen.

Sinterklaas ballondecoraties voor jouw feest

Ballondecoraties in alle soorten en maten voor het perfecte sinterklaasfeest, kijk snel wat mogelijk is!