Sinterklaasfeest met Clown Niekie vol gezelligheid

Sinterklaasfeest met Clown Niekie vol gezelligheid

Clown Niekie vermaakt graag alle kinderen op jullie Sinterklaasfeest met het ballonverhaal en een ballonworkshop. Niet alleen kijken maar ook doen. Sinterklaas heeft de hulp van Clown Niekie ingeroepen. Samen met de kinderen gaat Clown Niekie aan de slag met ballonnen. Zelf doen is altijd een topper en met hulp van Clown Niekie maken we een  ……….? van ballonnen waar Pietje Pepernoot of Sinterklaas weer helemaal blij wordt. Zo gaan de kinderen met enthousiaste verhalen,  een mooi ballonfiguur en fijne herinneringen aan jouw gezellige Sinterklaasfeest naar huis.

Sinterklaasfeest Clown Niekie Lauwershog Alkmaar 300x225 - Sinterklaasfeest met Clown Niekie vol gezelligheid

De diverse Sinterklaas programma’s zijn:

oBallonverhaal1 uur € 195,00 tot 20 kinderen incl. 6 % BTW en polsballonfiguur excl. reiskosten. Een verhaal met een grapje, goocheltruc, raadsel en bij een Sinterklaasfeest speelt pepernoten en snoepjes natuurlijk een belangrijke rol en dit neem ik mee in de ballontruc. Want hoe tover je een pepernoot nou in een ballon en gaat de pepernoot ballon vervolgens naar de kapper! Uiteraard heeft Clown Niekie ook de hulp en assistentie van de kinderen erbij nodig want anders is het feest niet compleet. De kinderen kunnen ook hun kunstjes laten zien of vertellen wat ze aan Sinterklaas willen geven. Al zingend verwelkomen we Sinterklaas met zijn Pieten en gaat Clown Niekie vervolgens naar huis. Voor elk kind maak ik van te voren een polsballonfiguur die te maken heeft met de goocheltruc en uitdeel aan het einde. Toeslag per extra 10 kinderen € 20,00.

Programma “Je raad het nooit wie Opa Piet helpt op het dak” € 425,00 incl. 6 % BTW excl. reiskosten. Op Opa Piet
wordt oud maar hij wil nog zo Sinterklaas helpen met pakjes brengen. Op het dak klauteren is niet zo makkelijk meer en wie zou hem daar nou bij kunnen helpen. Samen met de kinderen gaan we oefenen hoe je nu pakjes omhoog moet brengen naar het dak. (Pieten gym met cadeautjes, stoelen en trap) En dat is niet zo eenvoudig als het lijkt. In het verhaal bedenken we samen wie er nu toch heel hoog bij het dak kan komen. Uiteindelijk komen we op iets met hoge benen en een lange nek zou de oplossing zijn. En dat is een  …. Giraffe. Vervolgens gaan we een grote giraffe van ballonnen maken met hulp van Clown Niekie en wie weet helpende handjes van ouders en vrijwilligers.

Daarnaast hebben we ook nog de programma’s:
oProgramma Feesthoeden1 uur € 325,00 incl.. 6 % BTW excl. reiskosten.
oProgramma “Help Pietjes tekort “1 uur € 325,00 tot 50 kinderen incl. 6 % BTW excl. reiskosten.
oProgramma “Pietje Pepernoot heeft heimwee”€ 425,00 incl.  6 % BTW excl. reiskosten. 

Zie voor verdere omschrijving voor jouw Sinterklaasfeest onze website www.declownendekoffer.nl 

Vertel je wensen en ideeën en Clown Niekie verzint er een leuk programma bij. Met Clown Niekie belooft het een gezellig Sinterklaas waarin de kinderen de hoofdrol spelen.
En wil je het aankleden met ballondecoraties kijk dan op ons blog Sinterklaas ballondecoraties
zakvanSinterklaasballoncadeautkadoDeDecoratieballonAlkmaar 300x166 - Sinterklaasfeest met Clown Niekie vol gezelligheid SinterklaaswortelZwartePietballonpilarenSinterklaasfeest 300x225 - Sinterklaasfeest met Clown Niekie vol gezelligheid
Facebook
Twitter
LinkedIn