20180323 143044 - Tafeldecoraties

Tafeldecoraties van ballonnen

Eyecatcher op een (disco)verjaardagsfeest of feestelijke aankleding van statafels op een bedrijfsreceptie? Tafeldecoraties van ballonnen zijn altijd een geslaagd idee.

20180317 190557 - Tafeldecoraties

Van ballontros tot luxe tafeldecoratie

Geleerd in Amerika op een workshop voor exclusieve tafeldecoraties: centerpiece-de-luxe. Topdesign voor een bijzondere gelegenheid. Een verrassend alternatief voor een standaard vaasje bloemen.

De confettiballon steelt de show. In de stang is een gouden kralenketting met lichtjes verwerkt voor groots effect. Sterretjes hangen in top om hoogteverschillen te creëren. Een lust voor het oog bij binnenkomst van de eetzaal en tijdens het diner.

 

20180407 124809 1 - Tafeldecoraties

Aangepaste hoogte ballontros

Een gewichtje met 3 heliumballonnen doet het altijd goed. Deze tros kan bij een hoger plafond uitgebreid worden met meer ballonnen.De topballon kun je ook vervangen door een bedrukte themaballon. Het feest kan beginnen! De hoogte passen we aan naar een eettafel of een statafel. En het fijne van een ballontros is: je kijkt er niet tegenaan. 

“Het was geweldig. Wat een feest. Wat waren de ballonnen mooi en stevig. Wij hebben de eerste prijs gewonnen en dat is natuurlijk helemaal leuk. De boot met de ballonnen zag er dan ook geweldig uit. Super bedankt voor de service en tot volgend jaar.“

Petra Bouwmeester
Hoofdagent - Politie Noord-Holland Noord
neem contact op

Wil je iets speciaals? Neem dan contact met ons op of bekijk het standaard assortiment in onze webshop.