helium-ballontros-minipilaar-fout-discofeest-neon-kleur-blacklight-roode-leeuw-noord-scharwoude

Tafeldecoraties

zijn als eyecatcher van een fout disco verjaardagsfeest of een feestelijke aankleding van de statafels op de receptie van een bedrijf altijd geslaagde ballondecoraties.

luxe-tafelceoratie-centerpiece-goud-confetti-ster-ballonnen

van ballontros tot luxe tafeldecoratie

Net geleerd in Amerika op een workshop voor exclusieve tafeldecoraties Centerpiece-de-Luxe. 80 eettafels hebben we aangekleed met deze top-designs.

De confetti ballon steelt de show. In de stang zit een gouden kralenketting met lichtjes voor groots effect. Sterretjes hangen aan de top om hoogte verschillen te creëren. Een lust voor het oog bij binnenkomst van de enorme eetzaal en tijdens het gala diner.

 

ballontros-tafeldecoratie-receptie-reünie-kompas-school-alkmaar

Aangepaste hoogte ballontros

Een gewicht met 3 helium ballonnen is altijd geslaagd. Deze tros kan je uitbreiden met meer ballonnen bij een hoger plafond.

De topballon vervang je bijvoorbeeld met een bedrukte thema ballon en het feest kan beginnen. De hoogte passen we aan naar een eettafel of een statafel.

“Het was geweldig. Wat een feest.  Wat waren de ballonnen mooi en stevig. Wij hebben de eerste prijs gewonnen en dat is natuurlijk helemaal leuk. De boot met de ballonnen zag er dan ook geweldig uit. Super bedankt voor de service en tot volgend jaar. “

Petra Bouwmeester
Hoofdagent - Politie Noord-Holland Noord
neem contact op

Wilt u iets speciaals? Neem dan contact met ons op of bekijk het standaard assortiment in onze webshop.