hippe kroonluchter van ballonnen boven dansvloer

Verjaardagsfeest over de top? Let’s party met De Decoratieballon!

Samen word je allebei 40 jaar!

Zeker een mooie mijlpaal om je verjaardagsfeest om over de top samen te vieren. Uiteraard kun je thuis je verjaardag vieren en ook dit feest kan De Decoratieballon aankleden met speciale ballondecoraties. Teveel gedoe en wil je het liever buiten de deur vieren? In een leuke uitgaansgelegenheid, café, restaurant, bar en feestelijk versieren wij het feest met speciale ballonnen van De Decoratieballon. Of je nu je verjaardagsfeest over de top, helemaal uit je dak gaan, hip, classy, strak, speciaal thema, Go wild of out of the box wij bedenken en regelen er een bijzondere ballondecoratie passend bij elk particulier feest of zakelijk feest.
We zijn in maart naar San Diego Amerika op een internationale balloncursus geweest. Daar hebben we de meest gave ballondecoraties en ballontechnieken geleerd  van topdecorateurs uit de gehele wereld. Deze nieuwe ballondecoraties willen we graag hier in Nederland als één van de eersten toepassen voor onze klanten. Iets unieks en iets aparts voor jouw feest.

ballonmuur-after-party-zwart-zilver-strak-modern

verjaardag 40 folie helium ballonnen zwart en rose gold

Eerder hebben we dit gedaan voor het verjaardagsfeest bij DOK 10 in Akersloot en de nieuw geleerde ballontechnieken in Amerika voor ballonmuren toegepast en gemaakt.

 

 

organic ballon pilaar organische ballonpilaar feest after party chris adamo

feestelijke entree met ballontunnel

Uitgangspunten:
Man en vrouw werden allebei 40 maar hoe combineer je ballondecoraties op een verjaardag het stoere mannelijke met het super vrouwelijke bij elkaar op een aparte manier zodat ze allebei jarig zijn en het toch samen gevierd is.
Bij de entree zat gelijk de DJ maar de binnenkomst voor de gasten moest wel gelijk feestelijk zijn. Deze helium ballontrossen camoufleerden de tafel van de DJ. Met de hippe ballonnen in de nieuwe chrome kleuren glimmend goud en zilver met aparte marmer zwart wit agate ballonnen en ballonnen met een confetti print zag het er gelijk glitter en glamour achtig uit. Meiden ook in zwart en rose gold gekleed stonden klaar met een glas bubbeltjes. Yes Let’s party!

helium ballontros in glimmend goud, zilver, confetti print en marmer ballonnen

DOK 10 zit aan het water met veel ramen en dus licht. Het dansfeest zou hoog zomer al om 20.30 uur beginnen. Dus het moest donker zijn in de zaal anders zou de sfeer pas veel later op gang komen. Zo hier hebben we 14 ramen afgedicht met een ballonmuur die de zaal donker maakt waardoor het feest vroeg kan beginnen. Zo zijn de ballondecoratie super vrouwelijk en lekker stoer mannelijk geworden met de kleuren zwart en de nieuwe kleur rose gold.

ballonmuur feestelijk zwart rose gold nieuwe kleur

Klik hier

Video Feest Dok 10 Akersloot: