Workshop met ballonnen

Lekker creatief bezig zijn op een workshop met ballonnen. Veel lol, plezier en verbazing over mijn en jullie eigen ballonkunsten!

De ballonworkshops zijn geschikt voor volwassenen en kinderen. Een speciaal thema is mogelijk op verzoek.

Maak met je collega’s leuke ballonfiguren of één groot ballonproject om na afloop de bedrijfshal of kantine te kleuren.  Dat geeft veel plezier, lol en samenhorigheidsgevoel onder elkaar. Ook heel geschikt als een leuke afsluiting op een teambuildingsdag of als luchtig moment na een zware jaarvergadering. Het kan allemaal met ballonkunstenaar en ballonartiest Monique van Schie-Bos van De Decoratieballon!

Lees de ervaring van...

Marja TolMedewerker - Casca Kinderopvang Heemstede
Read More
Ha Monique, Het was een geslaagde avond en wat jouw workshop betreft was iedereen enthousiast. Ze vonden het leuk dat ze toch allebei de voorbeelden mochten maken en jouw uitleg was duidelijk en lekker positief. Ze hebben zich geen seconde verveeld. Je kon ook merken aan de reactie van anderen die niet deelgenomen hadden dat ze “jaloers” waren toen ze al die leuke voorbeelden zagen. Nou beter kan niet toch. Mijn man vond die pinguïn ook erg leuk. Dank voor je inzet en succes en veel plezier met alles.
Schermafbeelding 2021 02 04 om 15.25.55 - Workshops
Ballontechnieken

Eerst knopen en draaien we bubbles met lange vouwballonnen. Voordat je het weet, heb je al je eerste ballonfiguur gemaakt. Oordraai, tulpdraai, buikdraai, poedelstaart en kruldraai, het zijn termen waarvan je nu nog denkt: pardon? Maar na onze heldere uitleg schud je ze na afloop zo uit je mouw. Met onze basiscursus weet je precies hoe het moet. Na afloop krijg je een mapje met de technieken erin en kun je verder aan de slag. Jij wordt de bom op ieder feest!

Schermafbeelding 2021 02 04 om 13.04.25 - Workshops
Qualatex ballonnen

We vouwen onze figuren met ballonnen van het allerbeste ballonnenmerk ter wereld: Qualatex. We gebruiken een enorme diversiteit aan vouwballonnen in allerlei kleuren, maten en vormen, zoals het hartje, de blossom en de beebody.

Wij versieren de mooiste dag van je leven

Eén ballon is al feest. Wat wordt het dan niet bij tientallen? En bij honderden gaat iedereen uit zijn dak dankzij een feestelijke welkomstpoort van De Decoratieballon! Waarom zou je niet elke bereikte mijlpaal in het leven vieren? Eigenlijk doen we veel te weinig met onze champagnemomenten. Doe eens gek en ga ervoor. Wees trots en laat zien wat je hebt bereikt! Wij kleuren graag elk feest met onze ballonnenbogen op maat. Voor een enkele huisdeur, een podium of grote ingang tot een poort waar zelfs een camper onderdoor kan rijden. Een ballontoog past bij elk bedrijfsfeest, van je opening, open dag, naamswijziging, nieuw logo, overname, fusie tot jullie honderdjarig bestaan. En ook op elke privéparty zorgt een ballonboog voor een spetterende entree, van gender reveal party, babyshower, geboorte, kraamfeest, verjaardag, diploma-uitreiking, nieuw huis, bruiloft, zilveren huwelijk (of goud!) tot pensioen. En het mooie is: jij heb er geen omkijken naar. Wij zetten het stevig voor je neer.

workshopballonvouweninballonatelier 1024x683 - Workshops
ballonworkshopnaschoolseopvangthemasponsbosonderwaterwereld 1 e1520948714116 1024x674 - Workshops
groepsfotoballonworkshoptandarts 1 1024x768 - Workshops

Wij versieren de mooiste dag van je leven

De workshops voor kinderen worden gegeven door Clown Niekie of ballonartiest Monique.

Kinder ballon workshop op locatie
Prijs €
1 uur voor 10 kinderen162,50
Elk kind extra (maximaal 10)10,00
Reiskosten per kilometer v.v.    0,39
Kinder ballon workshop in atelier, te Oudorp 
1 uur voor maximaal 10 kinderen, inclusief drinken   175,00
  
Workshop basistechnieken ballonvouwen voor volwassenen 
2,5 uur voor 4 personen  350,00
Elk persoon extra       50,00
Reiskosten per kilometer v.v.  
          0,39

Alle genoemde tarieven zijn inclusief alle te gebruiken materialen, ballonnen en BTW. 

Bekijk ook ons aanbod ballondecoraties

Resultaat 1–3 van de 10 resultaten wordt getoond